View Single Post
  #6441 (permalink)  
Vechi 03 aug 2011, 13:57:04
danitza's Avatar
danitza danitza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 30 iul 2011
Locaţie: iasi, Romania
Vârsta: 49
Dieta: Rina 90
Date: 168cm, 104.4kg
Mesaje: 857
Aprecieri acordate: 162
Am fost apreciat(a) de 419 ori in 219 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 90-100 kg

Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Cu ce te ocupi acum? Chiar nu ai timp sa iti faci un program de miscare propriu-zis? Eu am senzatia ca esti in faza de inceput(Complet naturala de altfel, prin care am trecut toate) cand esti convinsa ca tu vrei si poti si o sa faci totul pentru tine, numai ca muuulti factori sunt impotriva ta. Daca tu nu iti faci timp pentru tine, nu o sa iti ofere nimeni timp.
Ce fac acum? De fapt, ce fac in fiecare zi? Scriu, traduc, corectez. Practic, ma iau cu lucrul si nu ma mai uit sa vad ce se petrece online, iar messul il tin inchis, ca sa nu ma ispiteasca deloc. Acum, ce sa zic, cred ca as putea sa fac rost de ceva timp de miscare, dar cand simt ca nu mai vad bine, in loc sa ma intind 15 min pe canapea, ar trebui sa fac ceva miscare. Vezi? Teoria o stiu. Dar miscarea nu-mi odihneste creierul cat reusesc cele 10 min de somn la fiecare 2 ore.
Cel mai mare factor impotriva mea e lipsa de vointa la acest ccapitol. Da, ai dreptate, sunt in faza de super-inceput. Si sper nebuneste sa se petreaca o minune.