View Single Post
  #694 (permalink)  
Vechi 28 apr 2015, 12:23:13
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: concurs de slabit vara 2015

Citat:
Anterior postat de butterfly30 Vezi mesajul
te-am prins ca nu-mi citesti jurnalul!!!! de asta nu-mi raspunzi la intrebari. pai sa vezi, e un fel de pilates pe steroizi, seamana f tare cu exercitiile de pe fitnessblender. nu stiu exact cum sa-ti explic, el ar cam fi un gen de miscare anaeroba, repetari multe, cam ca la pilates, partea superioara se lucreaza cu greutati mici (1kg) si banda elastica. problema mea e ca miscarile se executa f repede, intr-un ritm normal pt exercitiile de cardio, ceea ce pt mine nu e ok. eu nu sunt super-antrenata si daca le fac in ritmul acela intens nu reusesc sa controlez corect miscarea, multe exercitii ajung sa le fac din balans, nu din contractie musculara, sper ca intelegi ce spun, ca eu nu prea am notiuni de sport. ca urmare eu le fac intr-un ritm mai lent, practic ma axez mai mult pe executie corecta decat pe nr de repetari. oricum, la sf am muschii super-epuizati, uneori tremur cand termin. doar exercitiile pt abdomenul inferior nu reusesc sa le fac, pur si simplu muschii mei nu au nici un fel de forta, sau nu se contracta suficient din cauza cicatricii, nustiu ce sa zic..
Hmm la ce sala faci tu asta?
Exercitiile cu greutate mica si repetari multe sunt ptr slabire si tonifiere, pentru crestere a masei musculare se fac exercitii cu greutate mare, repeari putine si miscarea lenta.

Eu una nu-s de acord cu repetarile astea pe ritm rapid, ptr ca nu te axezi pe forma corecta a exericitului si folosesti f mult momentum.. adica ceea ce spui tu despre balans Deci you got it right..
Mai ales ca tu esti incepatoare ai trebui sa te focusezi mai mult pe forma corecta a exercitiilor..

Daca tremura muschiul la sfarsit inseamna ca si-a facut treaba exercitul
Citat:
Anterior postat de butterfly30 Vezi mesajul
va intrebasem pe tine si pe ancuta ce parere aveti daca sunteti de acord cu cerinta expresa a antrenoarei: nu se mananca nimic cu 2 ore inainte si dupa antrenament si nu se mananca proteine 5 ore dupa antrenament. inutil de zis ca eu cum ajung acasa cum infulec o omleta mare cu rosii si paine grau intreg, o mancare de fasole, un fruct si o friptura cu salata, etc. ea zice ca daca nu faci ca ea iei in greutate ion loc sa scazi ca na, e intens antrenamentul. eu i-am si zis in fata ca eu cum ajung acasa cum mananc, ca eu vreau sa fac mushi, nu sa-i consum, si s-a uitat la mine ca la avioane.
Say whaaaaaaaaaaaaat?????

Doamne fereste nu stiu cum naiba ajung unele antrenoare!!!!! Pur si simplu nu inteleg de unde vine femeia asta cu teoria asta tampita ca nu se mananca nimic 5 ORE!!!!! Like 5 OREEE!!!????? Jesus Christ!!
Asta inseamna clar pierdere a masei musculare!
Ia intreab-o daca are habar ce se intampla cu fibrele musculare cand te antrenezi intens, cu greutati si exercitii anaerobe? Stie oare ca acestea se "rup" si trebuiesc refacute prin alimentatie?? Prin PROTEINE!! D'uh!!
Muschiul se reface si creste cu proteine + carbohidrati buni..

Cred ca a chiulit de la orele de nutritie.. unde o fi facut ea cursul..
E clar ca se abereaza maxim si ce e mai trist e ca sunt persoane care chiar fac ce zice ea din lipsa de informare.. Trist...

E adevarat ca nu e ok sa mananci o masa copioasa inainte de sala.. Dar daca mananci ceva usurel e ok sa mananci si inainte cu o ora.. Daca mananci o masa care se digera mai greu e bine sa o mananci cu 2 ore inainte, ca s anu ti se faca rau, nu de alta..

Dar asta nu nemancatul 5 ore dupa sala m-a lasat pur si simplu masca!!!
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Kclaudyia:
corinnef (30 apr 2015), niculina04 (28 apr 2015)