View Single Post
  #697 (permalink)  
Vechi 16 ian 2013, 20:38:08
LOREDANA99's Avatar
LOREDANA99 LOREDANA99 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 16 nov 2011
Locaţie: Panciu, Romania
Vârsta: 36
Date: 168cm, 59.3kg
Mesaje: 10.522
Aprecieri acordate: 10.801
Am fost apreciat(a) de 8.288 ori in 5.264 mesaje
Implicit Re: Jurnal de mentinere - WhiteAngel

Citat:
Anterior postat de WhiteAngel Vezi mesajul
hei girls .. sunt intr`o maaare dilemaa
decii la mine nu numai situatia familiara e nasoala, dar si cea financiara ... chiar nu imi ajung banii si la maicamea mai dureaza pana o sa castige mai mult incat sa acopere toate cheltuielile ..
totusi o oarecare solutie exista .. dar nu stiu ce sa fac .. eu aici unde stau sunt cu chirie .. si sunt 3 camere .. deci va ganditi ca se duc bani frumosi .. asa k as putea rezolva problema dak as renunta la apartament si sa ma mut la bunicamea cu matusemea ... problema asta s`a pus inca dinainte sa plece ai mei, doar ca eu nu am vrut pt ca nu prea imi place sa stau cu bunicamea .. ma streseaza si nu e genul meu, eu st crescuta dupa alte reguli cum s`ar zice .. in plus acolo nu am camera mea .. cel putin momentan pana pleaca bunicumeo la tara .. asta totusi s`ar rezolva ca sta numai pe timp de iarna .. dar na, nu e acelasi lucru ca si cu maicamea .. dar vad ca totusi e mai rau sa stau aici singura, dupa cum f bine stiti si voi .. la inceput nu am crezut asta, dar e destul de greu la 17 ani sa te duci si la scoala, sa inveti, sa gatesti, sa faci curat, cumparaturi, sa ai grija de acte, sa platesti rate si chestii ...iar cand vii acasa sa nu fie nimeni ..
deci fetelor, voi ce ma sfatuiti sa fac sa ma mut acolo ??
ar putea fi o solutie...sau sa gasesti o garsoniera unde sa platesti o chirie mai mica...totusi esti mare, ai nevoie de intimitate...tu stii mai bine
__________________

„Pacea vine dinăuntrul tău, nu o căuta în afara ta.” Buddha
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...a99-11089.html
LOREDANA99, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
LOREDANA99, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1794 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1277 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 761 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat