View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 04 apr 2010, 15:53:30
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit re: Jurnal Jojo27 - Ce poate fi mai rau decat sa auzi sosotind in urma ta...

Un calcul potential de incurajare

Daca te vei tine de o dieta sanatoasa .... uite Low carbs diet (gen South Beach), Monti sau hipocalorica (min calorii 1200) par sa fie mai acceptabile si cu rezultate bune... vei avea urmatoarele rezultate:


In primele 2 luni scapi de vreo 4-6 kg repejor ...deci in 2 luni vei ajunge undeva pe la 72- 70kg...deja vei observa hainele mai largi ai sa te simti mai increzatoare si vei capata sentimentul de "las ca le arat eu ca pot arata "bine"

In urmatoarele 3 luni vei mai slabi in jur de 6 kg sau poate si mai mult...si vei ajunge la un 66-64kg...deja lumea din jur se va mira cum de ai slabit atat, ce ai facut, etc hainele iti vor fi largi si asta doar in 5 luni !

5 luni ! serios nu-i mult...oricat ar suna ca e jumatate de an...daca ai stii cat de repede trece timpul...hehe...si usor usor vei invata sa iti schimbi si modul de viata vis a vis de mancare.

Nu te mai stresa, nu te mai simti anormala fata de colegele tale, nu le mai baga in seama... de astfel de specimene te vei intalni toata viata (chiar si cand vei fi slabuta se va gasi una care sa comenteze ceva). Propune-ti un plan de bataie impotriva kilogramelor si incearca sa te ti cat mai bine de el...pana la urma nu esti lipsita de vointa si ambitie... crede-ma...undeva acolo ea este...altfel daca nu aveai nu ajungeai nici la medicina... nu oricine are rabdarea si vointa de a intra intr-o asa scoala si meserie de viitor. Adu-ti aminte cum te motivai ca sa nu iesi afara si sa inveti pentru admitere... aplica aceeasi regula si ptr lupta imptriva kg si vei reusi.

Succes
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]