Subiect: Jurnal Cristi
View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 20 feb 2011, 22:59:50
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Slabire sanatoasa/nesanatoasa

Citat:
Anterior postat de plocuitor Vezi mesajul
pai si ce dieta credeti ca mi se potriveste ?? sau de ce mereu este musai 3 mese principale..sunt plecat de dimineata de la ora 7 pana la ora 15...e cam greu cu primele 2 mese..
Buna Cristian si bine ai venit!Ce zici de o dieta hipocalorica?Sa te incadrezi intr`un anumit nr de calorii si sa faci sport,sa stii ca te va ajuta foarte mult.Poti sa iti iei un sandwich la tine,apoi la gustare papi un fruct/alune/nuci/caju/fistic/iaurt,etc.La pranz iti poti lua la tine o salata intr`o caserola sau 2 oua fierte si putina branza,ori niste carnitza la gratarNu trebuie sa te rusinezi daca iti iei mancare sanatoasa intr`o caserola,mai rusine ar trebui sa`ti fie daca ai manca cv de la fast food.Mai iei o gustare cand ajungi acasa si apoi cina.Este important sa ai 3 mese+2 gustari pentru ca asa vei evita sa ti se faca foame si nu te vei arunca in prostii,plus ca asa este cel mai sanatos,chiar dak tu nu te simti infometat,organismul tau simte asta si nu ii faci bine.
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat