View Single Post
  #7072 (permalink)  
Vechi 06 aug 2012, 22:33:11
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Jurnal nicoleta 100

Citat:
Anterior postat de vio ce doreste sa slabeasca Vezi mesajul
Bine te-am gasit ,Nico!
Sunt fericita si incantata de evolutia si de seriozitatea ta !
Rezultatele nu intrazie sa apara ...
Faza de atac e un pic cam dura cu organismul ,de unde si scaderea mai rapida .....apoi e mai fain ...legumele ,o varietate de mancaruri pe care le poti face si uiti ca esti la dieta ...daca vrei cu adevarat poti !!! ma uitasem la primul tiker ,nu vad bine ??? Nu a slabit deloc Nico ??? dar mi-a venit inima la loc cand mi-am aruncat ochii pe cel de-al doilea tiker si aici am fost incantata !!!!
Imi plac meniurile tale ...imi aduc aminte de mine la inceput .....acum sunt mai lejera sau mai bine zis lenesa ...arunc pestele sau puiul pe gratar si gata masa ....mai fac din cand in cand o ciorba ,,radautana a 'la Dukan !!!!!,,Eu mananc multe,multe albusuri cand am oua mai multe ......au proteine si nu fac rau la ficat ...sau faci un pateu din ficatei si ai oua umplute.....sa evitam galbenusurile !!!!Mult succes si ambitie iti doresc in continuare ...sa fii o slabuta cand vine sotul acasa !!!!
Ma doare insa inima pentru mamica ta ....nu pot suporta atata suferinta .....am trecut si eu prin asa ceva si crede-ma ca mi se frange sufletul numai cand aud ....rog pe Dumnezeu sa va dea multa putere si rabdare ......Va pup si va imbratisez ......
offf,ce m-a emotionat mesajul tau! simt ca nu mai am putere! oare de ce?am ajuns sa stau si sa plang in fata calculatorului ,tarziu in noapte ,ca sa ma descarc!de fapt imi vine sa urlu ,dar dorm copilasii si nu pot!
se zice ca Dumnezeu iti da doar cat poti duce,sa fie asa oare????pt ca eu simt ca nu mai pot duce mai mult!ma doare inima cand vad cat de rau ii e mamei ,ea saraca este asa mai prapastioasa ,nu stiu daca va invinge lupta asta!eu sper sa da ,dar nu stiu!sper sa aibe Bunul Dumnezeu grija si de familia mea!
si cand credeam ca doar astea probleme le am pe cap imi vin vesti rele si de la sot(un accident minor ,dar care neraportat la timp ,nu stiu ce consecinte va avea)offffff!!!!


in legatura cu dieta,merge bine,este putin cam costisitoare la veniturile mele ,ceea ce face cateodata sa nu am ce imi trebuie si ajung la un iaurt 0,1% ,dar merg inainte! am regasit in mine un gram de ambitie si vreau sa profit!multa bafta tuturor!!!!
scz ca am scris atat ,m-am descarcat!
pupici!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]