View Single Post
  #731 (permalink)  
Vechi 20 iun 2011, 11:28:37
IuliaMP's Avatar
IuliaMP IuliaMP este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 13 iul 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 48
Dieta: max 180HC+90% Monti
Date: 168cm, 107kg
Mesaje: 680
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 53 ori in 32 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 110-120 kg

Citat:
Anterior postat de Arodoet Vezi mesajul
Buna fetelor! De azi pornesc cu forte proaspete si de indata ce imi dau seama cum sa introduc alimente la meniu am s-o fac in fiecare zi. M-am decis pentru un model de alimentatie dupa principiul " Schlank im Schlaf" sau " Slabeste in somn" care este de fapt un model disociat care permite doar carbohidrati dimineata, oarecum orice in limita bunului simt la pranz, cu evitarea stricta a carbohidratilor seara. Am sa va tin la curent, cum spuneam daca imi dau seama cum sa introduc meniul, ca pana acum nu am reusit. Am introdus 2 mai demult, dar acum nu mai stiu cum merge.
Buna Teodora!
Bine ai venit pe forum si spor la dieta!
O sa incerc eu sa iti explic cum sa salvezi un meniu. Atat cat reusesc.
De la butonul verde cu numele tau (in dreapta sus in pagina) deschizi calculatorul nutritional /meniurile mele. De aici dai clik pe ziua pentru care vrei sa completezi meniul, iar in partea dreapta a paginii completezi meniul: ai un buton pentru cautare alimente, dupa ce identifici alimentul il poti salva la favorite - daca e cazul- setezi gramajul, masa si apesi adaoga la meniu / De asemenea ai un buton si pentru consum de calorii. Nu uita sa adogi si apa la meniu.
La final, ca sa salvezi meniul gasesti un buton in partea dreapta , mai in josul paginii (dupa afisarea consumului de apa).
Sper ca explicatiile mele sa iti fie de ajutor!
__________________
Jurnal Iulia MP
Răspuns cu citat