View Single Post
  #775 (permalink)  
Vechi 14 mai 2013, 09:03:33
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: "Vreau sa fiu mai slabuta intr-o luna-doua" -concurs pe termen scurt deschis oricui

Citat:
Anterior postat de Michelina Vezi mesajul
Sincer - ce e mai important acum pentru mine e sa nu mai vad burtica si suncile - ca simt ca ma omoara. Fac sport zilnic ( de 5 ori pe saptamana) mananc in general corect pana cand o dau in bara la modul radical dar... de cand m-am lasat de fumat parca metabolismul meu s-a incetinit.
Nu stiu - cand tineam Dukan - nu aveam burta deloc - eram absolut plata - si asta e ceea ce imi doresc cel mai mult .
Si sa nu am celulita deloc.
Michelina stiu ca sunt stresanta cu sfaturile mele, dar crede-ma ca am vazut prea multe cazuri in care cei/cele care au tinut Dukan au avut de suferit.. Poate ca acum e mai important sa nu ma vezi burtica, dar ar fi mai bine sa te gandesti la efectele pe termen lung.
Sa spunem de ex ca tii o luna Dukan, ajungi unde iti doresti si apoi reintroduci carbii si ai sa vezi ca incepi sa iei proportii .. Plus ca metabloismul va avea de suferit si asta zic eu ca e mai grav.. avand in vedere ca tu deja spui ca metabolismul tau e slabit.. Dupa Dukan o sa il incetinesti si mai tare.

Cel mai indicat ar fi sa ai 5-6 mese pe zi mici, in limita a 300 de calorii (400 la pranz), carbii sa ii mananci in prima parte a zilei.
E adevarat ca burtica se duce cu o alimentatie low carb, dar nu chiar atat de low carb ca la Dukan.
Tu ce sport faci? Poate ca ar trebui sa ii dai un impuls organismului prin practicarea a altui fel de sport decat faci acum, ptr ca la un moment dat coprul se obisnuieste cu activitatea fizica si nu mai functioneaza conform asteptarilor noastre.
Baga niste HIIT-uri de 2 ori pe saptamana (antrenamente pe intervale), fa si antrenamente cu greutati (nu mari) o data, de doua ori pe saptamana si nu are cum sa nu functioneze.

Gata, te-am stresat destul.. O zi frumoasa!
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui Kclaudyia:
danyella2008 (14 mai 2013), diana87 (14 mai 2013), Michelina (14 mai 2013)