View Single Post
  #827 (permalink)  
Vechi 15 apr 2011, 20:29:55
valeriaheres's Avatar
valeriaheres valeriaheres este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 18 iul 2010
Locaţie: Lupeni-Hunedoara, Romania
Vârsta: 61
Dieta: Operatie GS
Date: 170cm, 90kg
Mesaje: 1.160
Aprecieri acordate: 486
Am fost apreciat(a) de 488 ori in 288 mesaje
Implicit Re: Locul noilor venite

Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Buna tuturor!

Am 21 de ani, aproape 22, si vreau sa fiu slabuta.
M-am inscris pe site azi, si de-abia asteptam sa primesc mail-ul, ca s pot si eu scrie aici.
Ma lupt cu greutatea mea de pe la vreo 14 ani, si am avut perioade bune si mai putin bune. Pana de curand, cand m-am dat batuta complet, m-am ingrasat pana la 108 kg(la inaltimea de 1,60).
Eram plecata din tara cu o bursa de studii, am calcat stramb, si genunchiul meu stang a cedat presiunii la care era supus zilnic. Asa ca m-am intors acasa de urgenta,din ianuarie fac gimnastica medicala pentru a-mi intari genunchiul, iar saptamana asta am primit ok-ul pentru operatie(am reusit in 3 luni sa ajung la 95 de kg).
Sunt convinsa ca cu putina vointa as fi putut slabi mai mult, dar momentan simt si ca felul in care am slabit nu a fost chinuitor si sunt niste kg pe care sunt convinsa ca pot sa le mentin.
M-am hotarat sa merg pe principiul de a slabi cate un kg si sa nu mai trec niciodata mai sus de greutatea aia. Mananc de toate cate putin, la ore fixe si beau ceai cam vreo 2-3 litri pe zi.
Luni urmeaza sa ma operez in sfarsit si sper ca totul sa mearga bine, pentru ca odata recuperata, voi putea merge la sala asa cum mergeam inainte si sa mai slabesc si prin miscare. Si scopul meu foarte important acum e sa ma imbrac frumos la nunta surorii mele si sa pot dansa. Pe propriile picioare!
Va pup!
Bine ai venit!... sa stii ca aici esti exact in locul care trebuie...aici sunt slabute cu experienta care sunt gata sa ne ajute cu multe sfaturi den experientele lor de succes...noua nu ne ramane dacat sa dam ascultare si sa ne conformam...iti doresc mult succes!
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slabit-40-50-ani/jurnal-valeria-heres-5796.html
Un suflet ratacit la margine de apa...!
valeriaheres, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2589 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2072 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1298 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]