Subiect: Jurnal just21
View Single Post
  #844 (permalink)  
Vechi 10 dec 2012, 15:49:18
WhiteAngel's Avatar
WhiteAngel WhiteAngel este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 07 nov 2011
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 28
Dieta: Hipocalorica Personalizata
Date: 167cm, 00kg
Mesaje: 1.828
Aprecieri acordate: 600
Am fost apreciat(a) de 520 ori in 412 mesaje
Implicit Re: Jurnal just21

Citat:
Anterior postat de just21 Vezi mesajul
Multumesc mult!!:*:*:*..
Mosul mi`a adus aceasta veste minunata...+un mos in miniatura de la o colega si o ciocolata(s-a revansat fata de mine pt ca am ajutat`o intr`o problema)..doar atat..dar saptamana viitoare merg acasa si am inteles de la mami ca ma asteapta acolo un mic cadou...sunt tare curioasa..
Cu meniurile merge bine ..abateri am mai avut 1data pe sapt cand imi permit ceva dulce in limita a 100g..mi`am propus sa nu fiu chiar asa restrictiva,avand in vedere ca vin si sarbatorile,iar prima data cand am slabit am fost foarte restricitva la dulce..acum prefer sa gust 2-3 patratele de cioco si restul le dau la colegele mele de camera..In rest mananc la ore aproximativ fixe..la ora 9.30 dimineaata si intre14.30-15.00 pranz iar seara un iaurt mic in functie de cum ajung de la ore..+multt sport...Merge destul de incet slabitul..poate din cauza ca mai trisez,dar momentan prefer asa si dupa sarbatori voi fii mult mai restrictiva. Cu sanatatea...nu prea cred ca sunt bine din nou...peste 2 sapt merg la control...sa vad ce zice doctorita
Tu ce mai faci?Cum esti?
scuze ca raspund asa tarziu, dar nu am fost acasa
e f bine ca ai decis sa nu fii foarte restrictiva .. chiar daca merge mai incet .. vor venii si sarbatorile .. e iarna, frig corpul are nevoie de mai multa energie ... vom avea timp dupa aceea sa fim mai "dure"
imi pare rau ca iarasi au intervenit probleme
eu voi termina maine a2a tura de pastile .. cred ca o sa`mi vina c.m. pt ca deja ma mai doare burtica din cand in cand .. si in rest astept sa vina mai repede vacanta aia, ca m`am saturat de atata scoala .. mai ales pe frigul asta, a si nins .. baietii sunt cu ochii pe noi
__________________
.................................................. .......................................
_______
Jurnal de mentinere
- WhiteAngel
_________

If you never CHASE your dream, You will never CATCH them !
Mananc ca sa traiesc, nu invers !


WhiteAngel, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. WhiteAngel, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].