View Single Post
  #85 (permalink)  
Vechi 07 mai 2010, 17:07:21
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg

eu azi am trisat binisor,am mincat tort insa compensez eu cu cina.Am mincat acum 1 castravete,o ridiche si juma de morcov toate crude si fara sare,le ador sa le rontai si acum beau o cana de chefir 1%,Alba e ft ft gustos si pe asta il ador.Mai inseara daca voi simti ca mi-e foame voi mai lua un castravete,Important e ca nu m-am dezamagit in mine cu toate ca am mincat tortul ala,caci daca o fac pai imi piere toata dispo pe citeva zile iar cind ma simt impacata cu toate ca fac greseli pai pot incepe mai usor a tine dieta din nou,trebuie sa gindim pozitiv si atunci ne iese totul.
Eu maine merg la zi de nastere dar mergem in vriun restaurant ceva si cred ca acolo va fi si ceva dietetic,vrio salata sau suc proaspat de fructe ca am inteles ca se fac acolo pe loc,fara zahar.Desert imi promit ca maine aleg doar daca este ceva de fructe ,oricum n-o sa ma uit la prietene cum mananca iar eu ma uit la ele.Vom fi doar patru si va fi greu de rezistat Vor insista sa iau si eu ceva desert,sper sa fie ceva mai usor pt dieta.
Voi ce mai faceti? Cum merge dieta?
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]