View Single Post
  #88 (permalink)  
Vechi 03 mai 2010, 03:58:29
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: E anul meu, ma casatoresc!

Citat:
Anterior postat de lavydor Vezi mesajul
1. Sunt in Italia, ma indoiesc sa gasesc asa usor o sala unde se practica tae-bo doar sa incerc acasa orientandu-ma dupa niste post'uri de genul asta.
2. Meniul meu in linii mari fara gramaje exacte ar fi cam asa:
Dimineata cafea, nu am mancat niciodata mic dejun. Pana in 12-2 mananc un fruct (de regula grefa) ca pe la ora precizata sa imi fac cateva frunze de salata (cat un pumn) cu 50 gr de ton, cu oregano si piper. Urmatoarea si totodata ultima masa este variabil 4-6 cand imi fierb cateva ciuperci, 80 gr sa punem, imi rad un morcov/ o rosie medie, cateva masline verzi (5-6 buc)si alte cateva frunze de salata, oregano, piper, otet balsamic. Seara mai mananc un mar sau beau cate o cana de lapte cald.
Cam asta e meniul meu: mai alternez cu ficat de pasare fiert, cu piept de pui fiert, inafara de lapte nu consum alte lactate caci iaurtul de aici nu imi place deloc si branzeturile sunt mai degraba cascavaluri.Socoteam azi cate calorii mananc(am cantar) si 600 sa fie, max 800. In unele zile mananc si migdale crude cam 50 gr, cu salata sau ca atare.

dupa meniul mentionat nici nu ma mir ca nu slabesti cum ti-ai dori. Daca ai rasfoi forumul (inclusiv link-ul rosu din semnatura mea) ai intelege si de ce. Organismul ("masinaria") are nevoie de un anumic numar de calorii ("uleiul" un min de 1000kcal/zi) ptr a-si lua energia necesara sa functioneze cum trebuie ( sa arda grasimi ...nu doar sa fie sanatos. Daca tu vrei sa slabesti frumos si fara efect yo yo la kilo trebuie sa papi un minim de 1000kcal/zi sanatoase....dar ptr ca eti si f activa (cum spui) cred ca nr ar fi trebuit sa fie si mai mare de 1000kcal/zi.

Tae-bo poate fi practicat si in casa...cum il fac si eu...si multe fete de pe forum, daca vrei, normal uite aici gasesti mici filmulete Tae-bo&Aerobic sau poti cauta pe net si descarca torrent sau daca vrei...poti gasi sigur DVD in magazine de cumparat
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]