View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 28 oct 2009, 12:27:54
Roxana's Avatar
Roxana Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2009
Locaţie: Göteborg, Suedia
Vârsta: 35
Dieta: personala
Date: 166cm, 74kg
Mesaje: 1.273
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Am nevoie de sfaturi si sustinere morala pentru a slabi

Buna Diana .Felicitari pentru ambitia ta de a reusi (eu momentan sunt cam puturoasa ,dar trebuie sa iau masuri rapide si sa mi duc la sfarsit planul ).
Eu in februarie am inceput ,,dieta,, si aveam 78 kg ,iar pe la sfarsitul lui mai acul cantarului imi arata 66-67 kg
Am fost foarte mandra de mine,m ai ales ca atunci cand ma intalneam cu colegii din liceu sau cu vechiile cunostinte ,toti ma laudau si imi faceau foarte multe complimente !
Sa trec direct la subiect .Pentru inceput prietenul meu mi a caut pe internet o lista cu alimentele permise si una cu alimentele interzise ,iar eu am incercat sa ma ghidez dupa acea lista .Aproape in fiecare dimineata mancam cereale Fitness cu lapte 1.5 g (cantitatea de cereale era cam de 50-60 g ),uneori m ai schimbam si mancam orez cu lapte ,la pranz in general mancam pui :file in tigaie de teflon sau pulpe de pui la cuptor cu legume fierte sau o salata,o data sau de doua ori pe saptamana mancam peste la cuptor .Seara mancam o salata sau ceva usor.Gustarile mele erau alcatuite din :fructe sau iaurt degresat .Suc beam foarte rar ,iar cand beam imi luam un suc natural fara adaos de zahar.De dulciuri,paine ,sucuri gen cola,fanta ...uitasem .Mancam maxim 2 oua pe saptamana ,fierte sau prajite in tigaie de teflon care era unsa cu un servetel inmuiat in ulei.
Aaa,sa nu uit ,inceraca sa ai un mesele la o anumita ora ...ajuta la slabire,de exemplu eu lucram in perioada aceea si micul dejun il luam intre orele 8-9 ,pranzul pe la 15,iar cina nu m ai tarziu de 19 -20.
Cand imi era foame sau as fi mancat ceva de dragul de a rontai la un film sau cand stau la calculator luam un fruct ,de preferat mere,ajuta in procesul de slabire.
Cu sportul...hmm....incercam sa merg cat mai mult pe jos .
__________________
Una din cele mai mari slabiciuni ale omenirii este frecventa cu care se foloseste cuvantul ,,imposibil,, .Napoleon Hill

http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...te-2612-6.html
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1974 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1975 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]