Subiect: Jurnal Anorien
View Single Post
  #90 (permalink)  
Vechi 08 dec 2010, 20:46:08
Anorien's Avatar
Anorien Anorien este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 iul 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Montignac
Date: 170cm, 68kg
Mesaje: 546
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 19 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Jurnal Anorien

Citat:
Anterior postat de Mihaela1006 Vezi mesajul
daca nu te saturi macar la masa de dimineata si nu faci altceva decat sa pacalesti foamea nu poti sa slabesti sanatos si poti avea mari probleme ulterior - anemie in cel mai bun caz...
Buna Mihaela,

M-a bucurat mult sa iti citesc azi postul, l-am citit inainte sa plec la sala, dar n-am avut timp sa raspund. Imi place cum abordezi dieta, pari asa de pozitiva si de senina, incat ai reusit sa imi transmiti un pic din pozitivitatea ta si sa nu mai fiu asa disperata si/sau grabita sa pap putin (1100 kcal max vroiam eu acum cateva zile) si sala zilnic ca sa slabesc repede. Mai bine linistita si cu doar -1kg/luna, astfel in max 10 luni am scapat de cele 10 kg. Suna chiar bine bine.

Toata chestia asta caloriile ma stresa mai mult decat credeam; vedeam la alte fete (povesti de succes) cum mancau maxim 1000-1100/zi si sport zilnic si lor nu le era foame (cel putin nu am vazut eu scris), asa ca m-am gandit ca nici mie nu ar trebui sa imi fie si ca si eu ar trebui sa pot sa rezist cu atata. Azi o sa am cca 1400 kcal , dar macar nu mi-a mai fost foame delco intre mese si nici nu am mai avut sentimentul ala de "eu sunt pedepsita sa nu pap". Asa ca iti multumesc, si tie si celorlalte fete care m-au sprijinit si m-au sfatuit, daca nu imi reveneam azi si apucam sa plec la tara, la mama, cu dispozitia aia, probabil as fi renuntat, atat la nr de calorii, cat si la jurnal, poate.

Dar gata, mi-am revenit, eu o sa o iau incet, asa cum imi permite organismul mie si poate peste o luna adopt si o dieta anume, poate Monti.

Te pup, Mihaela si mersi si de ideile de retete rapide si simple
__________________
Jurnal Anorien
Anorien, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1655 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1138 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]