Subiect: Jurnal Adella
View Single Post
  #9081 (permalink)  
Vechi 23 oct 2011, 13:14:36
Adella's Avatar
Adella Adella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 37
Dieta: Dieta personalizata
Date: 157cm, 57kg
Mesaje: 12.038
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 9 mesaje
Implicit Re: Jurnal Adella

Buna dragul meu jurnal, dragele mele!

Am avut in sfarsit un weekend in care am putut sa trag aer in piept , sa ma regaesc , e adevarat ..am o tristete in suflet care va trece greu..dar sper ca va trece ...ma gandesc la voi mereu , ma intreb ce mai faceti , cum ati evoluat...
Cat despre mine , imi merge bine , sunt multumita de multe aspecte din viata mea ,insa din punct de vedere fizic si organizational sunt prapad adica stilul de viata a trecut pe un loc codas , fiind din pacate alte prioritati care imi distrag atentia..dar cu ajutorul vostru si al "nutritionistului sef" adica sotul meu, o sa-mi regasesc calea spre increderea in sine , sa simt ca pot misca muntii din loc
Ma gandeam la un plan de bataie pe care trebuie sa-l respect, dimineata pap o bananutza si un iaurt , la pranz ciorbita +carne slaba la gratar, sau carne slaba la gratar cu legume ,ca si gustare un fruct sau un iaurt iar seara o salata consistenta sau ceva slab , fara carbohidrati , plus 30 min bicicleta apoi maresc miza .
Ca si ajutor , o sa-mi fac masaj seara cu zat de cafea si apoi cu o crema speciala pentru circulatie , reducerea stratului adipos .Pentru sport am si o pereche de pantaloni de neopren pe care as vrea sa incep sa-i si folosesc , vreau sa slabesc dar sa-mi pastrez aspectul pielii ok .
Daca o sa fiu cuminte si o sa-mi respect toti pasii atunci ma voi premia cu un cadou minunat-o sa o regasec pe Adella cea plina de energie si cu pofta de viata .
Va pupic si mult succes !!!
Adella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1661 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1144 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 370 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]