Subiect: Jurnal Anycyk90
View Single Post
  #93 (permalink)  
Vechi 09 sep 2010, 11:02:25
Purple flower's Avatar
Purple flower Purple flower este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 36
Dieta: Montignac personalizat faza 1
Date: 167cm, 61.6kg
Mesaje: 964
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Anycyk90

Buna Ana , cred ca asta este numele tau....am citit cate putin din jurnalul tau pentru ca nu am apucat sa citesc tot ...dar am citit de ajuns pentru a vrea sa iti dau un sfat ! Daca imi permiti , normal....
Ai o inaltime si o greutate ideala, incearca sa faci un sport care iti place pentru a te modela cum ai vrea tu. Nici mie nu imi place sa merg la sala de exemplu, dar imi place mult inotul si aerobicul. Din pacate, din cauza unor probleme cu coloana in utima vreme nu am mai facut sport deloc, decat mers cu bicicleta ocazional, inot in concedii.
Nu incerca sa te distrugi efectiv cu diete , daca vrei sa mananci sanatos este perfect, dar uita faptul ca "ai kg in plus". Nu este asa, crede-ma .... eu am cu 8 kg mai mult decat tine si sunt si mai scunda, si asta pentru ca am dus o lupta destul de mare cu kg in trecut si inca ma chinui cu uitarea aspectului fizic. Din acest motiv doresc sa slabesc.
Nu vreau sa te descurajez de la nimic, e ok sa tii Monti, dar nu restrictiv pentru ca nu ai nevoie.
Am citit de curand in cartea doctoritei Mihaela Bilic o teorie foarte adevarata legata de kg, avea si o schema. Atunci cand slabesti , daca dai jos sa zicem 10 kg, 3-4 kg sunt apa , si 6 kg grasime iar cand le pui la loc,efectul yo-yo, pui 10 kg exclusiv de grasime. Si tot asa, dupa indelungi diete ajungi sa te transformi la aceasi greutate de la care ai plecat , in niste forme mult mai pufoase, cu grasime si celulita. Chiar daca tu inainte, la aceasi greutate de la care ai pornit nu aratai atat de "pufoasa".
Sper sa nu te superi ca ti-am dat aceste sfaturi, la 1,73 si 55 kg te poti face model. Te-am pupat.
__________________
Jurnalul meu
Purple flower, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2048 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1531 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1274 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]