View Single Post
  #95 (permalink)  
Vechi 03 mai 2010, 17:44:44
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Simptome sarcina

Citat:
Anterior postat de alexa.stan Vezi mesajul
Iti multumesc.

Da nu zic ca-i usor, sincer si eu dupa ce m-am bucurat, am plans de fericire, m-au luat gandurile, cum sa fac sa-i fie mai bine lui, pt ca nu a venit in momentul potrivit. Dar mi-am amintit de un lucru, pt mine nimic n-a fost usor in viata, si mi-am dat seama ca trebuie sa accept aceasta cursa contra conometru dea face bani, pt bebe, am facut eu un calcul imi cam trebuiesc 15000 ron, dar voi reusi.
Mi-l doresc decand aveam 14 ani. Si sunt foarte fericita ca Dumnezeu mi-a facut minunea asta, pt ca ma asteptam sa vina mai greu, si deasta sunt bucuroasa ca a venit intr-un moment mai greu. Mi-am dorit mult sa devin mamica la 22 de ani, si chiar asta se va intampla.
Eu e neaparat vb de bani in acest moment. E vb de faptul ca nu as avea cu cine, abia am o relatiae de 9 luni, nu e cazul de mai mult acum si nici nu cred ca va fi intre mine si el. Nu e THE ONE. Deocamdata ma protejez cu cea mai mare responsabilitate posibila si ma rog sa nu mi se intample mie aste.

Cum ziceai si tu, daca il vrei cu adevarat iti rupi de la gura si ai ce sa ii dai sa manance. Dar nu neaparat sa ii oferi ce-i mai bun.

Si inca ceva... eu am o mare problema cu societatea in care s-ar naste. Nu vad Romania ca fiind locul unde sa faci copii: e poluat, fac tot felul de experiennte pe noi dpdv alimentar, e plin de oameni nesimtiti si prost educati. Trebuie sa ai mare grija cum il educi si nici atunci nu esti 100% sigur ca nu o ia pe alte cai.
Răspuns cu citat