View Single Post
  #95 (permalink)  
Vechi 24 iul 2011, 15:10:17
Floriana Simona's Avatar
Floriana Simona Floriana Simona este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 01 iul 2011
Locaţie: ..., Romania
Vârsta: 29
Date: 163cm, 64kg
Mesaje: 560
Aprecieri acordate: 13
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Grupul Fete Cucuiete - Concursul Slabute la Toamna, 2011

Citat:
Anterior postat de Trixy26 Vezi mesajul
Asa se intampla Simona cand suntem cu mintea numai la mancare , e bine ce zice Paula (dar ar fi mai bine bomboane solano ), s au eu mai fac ceva ,cand am zile dinastea imi fac supa de pui cu legume si putina fidea si cand mie foame pap dinaia ca mi umfla imediat stomacul si are si putine kcal si dupaia iti trece foamea , nici fructe nu e bine sa mancam o gramada . Off pofta asta va inteleg dar trebuie sa trecem peste , deasta eu una am groaza de zilele in care gust un pic de ceva (s au mie pofta de ceva ) , ca stiu ca o sa dau iama in tot . Dar se mai intampla , important e ca intodeauna a doua zi sa revenim pe drumul cel bun .
Am reusit sa ma abtin cat de cat.Nu imi este foame pur si simplu stau si ma gandesc:mmm ce-ar merge acum niste lubenita sau te miri ce.Dar chiar nu-mi este foame.Aaaa si ar mai fi o faza eu nu ma satur pot sa mananc 3 zile ca nu ma simt plinachiar asa sunt serios vb
Floriana Simona, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1626 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1109 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat