View Single Post
  #956 (permalink)  
Vechi 05 mar 2011, 09:00:02
allanah's Avatar
allanah allanah este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: L, Germania
Dieta: Montignac, faza 1
Date: 162cm, 52.3kg
Mesaje: 1.972
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Citat:
Anterior postat de Purple flower Vezi mesajul
Buna dimineata fetelor,
Am intrat doar sa va salut, astazi sunt cam stresata ca am examen diseara ... va pup si sper sa aveti o zi frumoasa .... eu nu m-am simtit bine in ultimele 2 zile am tot avut ameteli nu stiu de la ce, dar banuiesc ca de la oboseala ..... imi este foarte greu cu programul asta pe care il am , abea astept sa termin scoala sa scap ....ma simt obosita in fiecare dimineata , stau prea putin acasa , alerg mereu de la servici sa ajung la scoala la timp , am avut si de invatat pt examen .... au fost 2 ani epuizanti pt mine ...
Diana, îmi pare rău că treci printr-o perioadă așa aglomerată, sper că a fost bine la examenul de ieri și că astăzi vei găsi timp ca tu și iubitul tău să vă relaxați, să te odihnești, să mănânci bine și să-ți revii fizic, dar și psihic. O să treacă și lucrurile se vor așa cum trebuie în viață, vei găsi timp de toate. Te pup. Week-end frumos!

Citat:
Anterior postat de alice2you Vezi mesajul
Buna fetelor!
Eu nu prea am intrat pe forum pentru ca sunt foarte obosita ca de la inceputul saptamanii mi-a racit bebelusul si nu prea doarme, nu mananca si e foarte agitat. Trebuie sa stau cu el tot timpul in brat, ii pun comprese pentru ca face de cateva zile febra urata care nu ii scade dacat foarte greu. A prins o viroza urata ca asa se manifesta.
Azi am implinit un anisor!
Imi pare rau ca se simte atat de rau si ma simt neputiinciosa cand vad ca nu e in apele lui!
Pupici si sa aveti un sfarsit de saptamana frumos!
Duminica avem invitati ca sa serbam onomastica ingerasului meu...sper sa se simta mai bine pana atunci!
Alice, și pe aici circulă viroza asta urâtă. Și la soț la lucru sunt bolnavi, curge nasul, tuse, frisoane, febră, dar bebe tău e rezistent și o să treacă dintr-o clipită. Însănătoșire grabnică și ai grijă de tine, odihnește-te ca să ai randament mai bun. Te pup cu drag și noi te așteptăm aici când lucrurile revin la normal.

Citat:
Anterior postat de amd1809 Vezi mesajul
Neata fetele!
Vreau sa ma vait... sa ma descarc la voi. Ziua de ieri am fost una ingrozitoare pt mine. Am trait parca dupa un scenariu dintr-un film gen "Final Destination".
Alla, ai grija de tine.Asa cum ti-au spus celelalte fete mergi la medic, explica-i ce probleme au aparut si nu intrerupe tratamentul de capul tau. Felicitari sotului pt vointa.
Va pup! O zi buna... Sper sa fie de un milion de ori mai buna decat ziua de ieri!
Mădă, îmi pare sincer rău de ce s-a întâmplat ieri și că te-ai ciocnit atât de violent cu sistemul din țară, cu nedreptățile și cu oamenii de teapa acelora. E greu să ai atâta stăpânire de sine în astfel de situații și te apreciez pentru asta, eu aș fi fost foarte imprudentă și probabil lucrurile ar fi luat o întorsătură urâtă așa cum bine te-ai gândit. Eu am avut multe astfel de ciocniri, ba a trebuit să-mi formes o personalitate sănătoasă printre astfel de nedreptăți, să înghit, să închid ochii și să merg mai departe, dar măcar, printre lacrimi, căci nu a fost ușor, am observat unde mă situez eu și unde se situează ei. Că tot ziceai de conștiintă, stai liniștită! oamenii ăștia nu au așa ceva. Polițistul o să-și ia o stică de Jackie și să vezi atunci „mustrări”. Eu am învățat, egoist dar sănător, să mă limitez la lumea mea căci e mult mai sănătos, altfel riști să faci boli pe bază de stress. Deci în situația ta m-aș gândi: bine că nu m-am accidentat mai rău, bine că e cât de cât ok mașina, bine că nu m-am ales și cu vreo bâtă pe cocoașă(că ăștia te bat, te și omoară fără vreun motiv anume) și apoi aș reveni la viața mea. Dacă îți pui tot felul de întrebări legate de sistem , de ce ai putea face, de ce, dacă, dacă etc. îți complici viața și oricum nu ajungi nicăieri pentru că nedreptatea nu pornește de la oameni prost de inocenți și inofensivi ca maimuțoiul ăla de polițist sau incultul cu facultate(a se citi „permisul de conducere”), deci nu de la ei pornește, ci de la cei ce dețin puterea de a face, de a schimba ceva. Iar ei au ales deja drumul pe care au apucat-o.
În definitiv, Mădă, mă bucur că ești teafără și nevătămată. Sper din suflet să nu mai treci prin așa ceva și tu să fii sănătoasă, bine... restul, să se aranjeze după cum o vrea!

Merci de grijă, o să merg luni la medic să văd ce spune.
Un week-end frumos!
__________________

Ultima dată editat de allanah; 05 mar 2011 at 09:02:16.