View Single Post
  #985 (permalink)  
Vechi 10 apr 2012, 11:03:15
GCM's Avatar
GCM GCM este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 06 iun 2011
Locaţie: Undeva departe..., Romania
Dieta: Si eu cum pot!
Date: 162cm, 68kg
Mesaje: 7.723
Aprecieri acordate: 1.517
Am fost apreciat(a) de 4.936 ori in 2.670 mesaje
Implicit Re: Jurnal GCM - Fapte nu cuvinte!!!

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul


Superb!Ma bucur ca nu lucrezi si ca poti fi linistita de Pasti,dar ma oftici ca nu stai cu mine, nu imi tii de urat
Spor ma treburi, Codrina!
Nu as fi putut sta cu tine Di oricum. Noi la munca nu avem internet...mai intru uneori de pe telefon, dar daca prind nopti cum a fost cea de duminica....sa nu apuc sa iau o gura de apa...criminal! Ma bucur ce e drept. E aiurea ca nu ai vreme de odihna. Ies din sch 3 mergem la tara apoi la bubu, si acolo alte vizite/planuri who knows?!
Citat:
Anterior postat de grasuta1961 Vezi mesajul
Sa ai spor la curatenie !!! Eu mai am putin si sunt gatacu ea.Distractie placuta de Paste.Cand te muti cu Bubu???Ti-ai gasit ceva de lucru in BC???
Buna Miha....sper sa ne prinda luna mai impreuna. Am vb de munca, si oarecum e rezolvat. Persoana respectiva a zis ca ne ajuta, doar sa se intereseze unde ar putea sa ma plaseze sa fie cam aceeasi chestie care o fac acum.
Prin urmare, mult a fost...putin mai este. Ma bucur in schimb ca micile discutii din relatia noastra capata cu totul si cu totul alta forma. Adica in momentul in care se ajunge intr-un punct mai tensionat unul realizeaza si calmeaza situatia...vb mult mai calm, fara sa ajungem la reprosuri cum faceam inainte cand mereu puneam pe seama distantei. Acum incepem sa realizam ca tensiunile nu sunt bune si ca avem nevoie de intelegere pentru a face ceva impreuna!!!
Chiar ma simt bine!
Tu cum esti?am vazut ca ati umblat haihui!!!!ce faceti de Paste?!ce ii aduce iepurasul Simonei!?
Eu m-am vopsit pt prima oara la salon...am zis ca atat merit si eu!!!si chiar imi place. Azi merg dupa sala sa iau ceva de iepuras pt bubu si pt mine...sa ne innoim cum s-ar zice!!!Parca sunt un copil mic uneori asa ma bucur de unele chestii mici!
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...nte-10637.html

Greutatea ideală pentru înălţimea 162 cm este 56 kg. Pentru a ajunge la greutatea ideală, trebuie sa mai scazi 12 kg. Greutatea normală pentru înălţimea 162 cm trebuie să se află în intervalul 49-66 kg. Indicele de masă corporală are valoarea 25.9 şi este considerat supraponderal
GCM, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2336 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1819 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1562 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]