View Single Post
  #9858 (permalink)  
Vechi 11 dec 2010, 17:45:15
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal <Mirabella>

off dintii astia,asa dureri de la ei
tu cmf? azi cum ai papat?
eu sint ft decisa ca vreau sa slabesc si nu asa dar vrio 6 kg chiar as da jos..sper ca in 2-3 luni sa le alung..ca prea mult am de cind m-am apucat 1 an si ceva si eu am abia cu 15 kg mai putin pe cind alte fete scad in atita timp cite 50 kkg..
azi mi-am cumparat o scurta si i-am rupt numaice chestia cu care se inchide fermuarul maine e duminica,oare gasesc eu vriun atelier unde sa mi-o puna ca e frig si n-am decit un palton subtire inafara de asta.Mi-am luat special o marime fix in fix pe mine ca daca slabesc sa nu stea larga ca nu suport hainele largi pe mine.In shcimb ma va motiva si mai mult sa slabesc.Ft greu mi-am gasit ceva care sa nnu ma faca grasa,am masurat sute de scurte si toate ma faceau grasa Pantalonii care anul trecut prin vremea asta imi veneau acum mi-s mici,adica ma vin dar stau stramti si ies soldurile prin parti si astia tot ma motiveaza.
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]