View Single Post
  #9860 (permalink)  
Vechi 11 dec 2010, 18:35:46
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal <Mirabella>

Citat:
Anterior postat de mvthebest Vezi mesajul

Eu am inceput sa pap bine.
Nu ma gandesc in cate luni vreau sa slabesc, daca slabesc mai repede (2-4luni) e mult mai bine),dar stiu ca, corpul meu este f incapatanat asa ca incerc sa o iau treptat.
App mi-ai spus ca nu ai fundul tare, nici eu nu-l am dar de cand fac sport e mai altcumva,diferenta se vede. Orice sport e bine venit.
Ce planuri de bataie ai pentru cele 6kg?

Nu cred ca e deschis maine, in primul rand Duminica nu se lucreaza.
Hainele ar trebui sa te motiveze. Eu am niste blugi super,dar imi sunt mult mau mici,marimea 27-28parca,nush exact. Abia astept sa intru in eu.
chestia este ca acei blugi anul trecut imi stateau largi aproape si asta doar cu 4 kg mai putin iar acum sta stramti si e imposibil de imbracat undeva ca buhnesc,acum acelasi fel de blugi mi-ar trebui cu 2 marimi mai mari
eu una stiu,nu-mi place ce vad in oglinda ultimul timp si stiu ca 6 kg in minos ma vor face ft happy.
Eu voi minca sanatos,ca am citeva luni bune de cind am uitat cum e a refuza ceva dulce,gras,gustos.Mananc ce cade,apoi citeva zile sanatos si tot asa ca un cerc vicios.Am de gind sa revin la alimentatia mea de anul trecut cu care am slabit greu dar eficient si ma simteam super,odata n-a fost ca sa nu am una din cele 3 mese principale.
Meniul aprox asa:
dim:fulgi de ovaz cu lapte sau apa,o cafea.
gustare:un fruct(mar,banana).
pranz:carne/peste/oua/branza cu ceva salata sau legume,chefir.
cina:la fel ca la pranz doar ca o sa ma stradui sa nu se repete produsele de la pranz.Si daca am peste si oua in frigider o sa manannc ouale la pranza si pestele la cina ca e mai slab.
Uneori mai pot papa un pic de mamaliga/hrisca/gris dar tot ceva sanatos doar.
Si daca o sa simt nevoia de dulce tare o sa pap 20 gr de cioco neagra 76%.
Cam asa era regimul meu anul trecut,l-am tinut mai mult de jumate de an in care am slabit undeva vrio 8 kg,incet dar efiecient si sanatos,dar ce ii drept citeva luni ma mentineam si atunci imi permiteam si cite ceva dulce uneori
Sper sa reusesc sa revin la acea alimentatie.Atunci de la 30 noiembrie pina la 5 martie am slabit cam 7-8 kg.Aveam 62-63 si la ziua prietenei pe 5 martie 55 aveam.4 luni iese ca au fost
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]