View Single Post
  #996 (permalink)  
Vechi 04 apr 2011, 18:33:40
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 33
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Alexandra Andreea

Citat:
Anterior postat de EveEve Vezi mesajul
Buna Ale!
Deci chiar imi place extraordinar de mult sa te citesc. Ma bucur extraordinar de mult ca mai sunt oameni de varsta ta care inca mai au principii, idei clare, si curajul suficient de a lua hotarari intotdeauna inspre bine. Hai ca vorbesc ca o baba batrana, desi e diferenta dintre noi decat de 1 an Vreau sa zic ca ma bucur ca mai sunt tineri de varsta mea, care au alte preocupari in afara de discoteci, agatat, bautura, bani si haine de firma. Ma rog, si unele dintre astea sunt bune atata timp cat nu abuzam de ele, insa nu le putem lasa sa ne ocupe intreaga noastra gandire si minte, ca apoi sa ne plangem ca toti oamenii sunt superficiali si materialisti. Deci te felicit pentru cum gandesti, pentru pofta ta de a invata si a sti cat mai mult, si pentru firea ta intreaga!
In legatura cu faptul de a face o placere din fiecare masa, de a savura alimentele, acestea fiind cat mai naturale, chiar m-ai pus si pe mine pe ganduri. E adevarat, e foarte greu sa mai savurezi un aliment asa cum este dat el de la natura. Aici totul se cumpara din supermarket-uri, si mici magazine de alimentatie. Branza de vaca, care eu atat de mult o ador, in Spania nu se face. O pot cumpara doar de la alimentarele romanesti, care cine stie ce pun in ea ca sa dureze...Dar sa stii ca dupa tine, si mie mi-a venit in gand sa-mi cumpar un aparat de facut paine. Asa as sti exact ce pun in ea. Se merita. Nici ideea cu gemul nu-mi displace Chiar mi-as face si eu, si mi-as dori sa gasesc vreo reteta care sa nu contina asa mult zahar.. De exemplu sa fie facuta din mai multe fructe dulci Oare ar iesi bine? Tu stii vreo reteta?
De acord cu tine. Chiar trebuie sa fim foarte selectivi in ceea ce priveste alimentatia noastra. Chiar si alimentele "de dieta" anuntate la tv nu sunt de cele mai multe ori foarte sanatoase. Trebuie sa fim inteligenti, sa nu lasam mass-media sa ne domine viata si creierul, pentru ca asa vom ajunge sa ne transformam in niste roboti gata sa execute orice comanda primim din partea mass-mediei.
In legatura cu echilibrul personal..iar sunt de acord cu tine, cum sa nu Stiu, poate multa lume va crede ca este o utopie ceea ce iti doresti. Insa schimbarile care le putem face pentru persoana noastra, chiar se pot realiza. Trebuie doar sa stim exact ce vrem, sa fim consecventi, si sa tinem cont de acea gandire pozitiva despre care ai spus. Ea ne poate feri de multe boli, probleme, obstacole, doar daca indepartam gandurile negre, fara a le lasa sa mai intre. Eu si in problemele altora, cand ma pot bagaincerc sa le arat mereu partea plina a paharului, latura aceea neteda si roz care poate anula complet pe cea care nu face altceva decat sa ne tina posomorati. Si bag mana in foc ca multa lume din cei care incerc sa ii ajut, cred ca sunt putin "sisi" Dar eu stiu ca ii ajut cum pot. Daca vor sa fie receptivi, ok. Daca nu, mai mult de atat nu pot face deseori, din pacate.
Vei reusi multe in viata, Ale, daca vei continua asa. Si pe orice plan iti vei dori.
Esti pe drumul cel mai bun!
Buna Eve, si la mine in jurnal!

Iti multumesc frumos ca ai stat sa citesti tot ce am scris pe acolo! Inseamna foarte mult pentru mine!

Ma bucur ca te-am pus si pe tine pe ganduri! Eu m-am pus de tot pe ganduri mai ales dupa ziua de astazi, cand am terminat de citit doua jurnale superbe! Pot sa spun ca m-au schimbat! Nu ma mai puteam opri din citit...si vreau sa le recitesc, pentru ca asa de multe am de invatat!

De maine as vrea sa imi fac un program, care sa ma tina in priza, avand in vedere ca anul acesta stau acasa! Dar cred ca am nevoie de putin ajutor! Si ca sa intelegi, haide sa iti spun ce fac eu intr-o zi:
-ma trezesc la 7
-iau MD si citesc ce s-a mai intamplat pe forum
-stau pe net pana pe la 10, cand iau prima gustare
-apoi ma apuc de sport sau daca nu fac sport dimineatza ma apuc de biologie
-pana pe la 1, cand ma duc la iubi
-pe la 4 ajung acasa si citesc ce ati mai scris voi si daca nu am facut dim sport, fac dupa-amiaza sau teste
-apoi ma apuc de citit ceva, sau caut pe net informatii
-pe la 9 vorbesc cu mama pana pe la 12...si gata ziua mea!

Si simt ca fac atat de putine! As avea nevoie de mai multe activitati....nici eu nu stiu, dar ma gandesc astazi si o sa imi fac un program! Dupa cate am citit astazi, simt asa o pofta de viatza, si vreau sa ma disciplinez si mai mult! Sa vedem cum imi va iesi! De ex. daca as avea talent m-as apuca de scris o carte sau de desenat sau orice...dar nu am talente de genul acesta!

Fetelor va mutumesc ca ma cititi! [/SIZE][/COLOR][/FONT]
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2258 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1741 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1484 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]