![]() |
Jurnal 30+ Loredana
I'm back :)
|
Re: Jurnal 30+ Loredana
Welcome back, Lore! Ce faci? Care ti-e planul de atac? í ½í¸Š
|
Dia, am revenit mai grasa ca niciodata...cam ca acum 10 ani. South Beach - proteine, legume, oleaginoase. Am pus 8 kg din Sept pana acum.
|
Cand incepi serviciu, ai si copil si, poate predispozitie la ingrasare, asa se intampla, dupa cum prea bibne stim, Lori...
Mie mi se pare foarte greu acum, se duc si mai greu kilogramele, determinare si motivare este dar parca nu imi gasesc timp mereu, cu mancarea stau destul de prost ca nu apuc mereu sa gatesc la timp si mai mananc ce am, ce gasesc... Nu mai e ca acum 8-9 ani cand am facut asta prima data. Dar de putut cred ca putem, pana la urma, nu? Eu de dieta nu ma apuc, categoric nu, ca stiu ca nu o duc. Succes si ambitie, Lore! |
Ca sa rezist ieri, am bagat in mine ca intr un spital de urgenta alimente permise, calculat in jur de de 2000 kcal, azi -800 gr, deci low carb chiar functioneaza la mine!
|
Am visat Boema din frigider si in somn, m am luptat cu mine sa nu cedez. Stiu ca primele zile sunt mai grele, dupa intru in ritm.
|
Mie-mi trebuie reguli, ca am incercat cu mancatul echilibrat si nu tine, scap ca...ceva in porumb.
|
dacă stai cu boema-n frigider... :))
bine-ai revenit! |
Ieri am mancat asa:
Chiftele de porc la cuptor, oua fierte, castravete, cascaval, friptura de pui la cuptor cu muraturi, conserva de ton, cateva seminte de fl. soarelui. |
>:D<
Citat:
Multumesc!>:D< |
Ora este GMT +2. Ora este acum 22:22:58. |