View Single Post
  #101 (permalink)  
Vechi 18 iun 2012, 15:24:02
Khali's Avatar
Khali Khali este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 165cm, 61.7kg
Mesaje: 1.580
Aprecieri acordate: 364
Am fost apreciat(a) de 1.276 ori in 671 mesaje
Implicit Re: Aerobic - Fitness

Citat:
Anterior postat de Slabuta Vezi mesajul

Da, exact. Sa ne grupam si sa vorbim despre ceea ce practicam. Eu mi-as dori sa notam si modificarile pe care le observam, atat in aspectul exterior cat si ca stare de spirit si sanatate

Si mai bine atunci, legat de modificarile psihice Ma bucur ca va voi gasi aici foarte des, conteaza mult, in special cand mai survin perioadele de demotivare.

Eu sunt in a 8-a saptamana de practicat sport constiincios, cu notat in jurnal etc. Pe cantar stagnez, insa pe corp simt schimbari in bine, chiar daca sunt foarte lente. De mancat mananc cat mai aproape, in conditiile urbane date, de hrana neprocesata.

Mi-am dat seama cat de mult ma ajuta si in viata de zi cu zi si incerc sa fac tot posibilul sa ma pun in miscare mereu.

Chiar daca nu am inca silueta pe care o vreau, sportul m-a ajutat sa ma refac mai rapid dupa un accident, ma ajuta sa urc pe munte pana pe creasta, ca imi place sa fac drumetii primavara-vara-toamna, si zilnic, dupa ora 18.00, cand vin de la serviciu sa ma simt mai activa seara si in loc sa stau pe canapea la TV, sa-mi caut mereu lucruri noi de facut, nu de... lancezit

Deci incep si eu:

Sambata: am fost cu bicicleta in Cheile Dambovicioarei, traseul e putin in urcare si la un moment dat chiar si drumul forestier incepea sa devina bolovanos, asa ca 2 ore am mers cu bicicleta, iar 1 ora o pot contoriza ca antrenament full body - traseu pe munte, impingand bicicleta in urcus Plus plimbare 3 ore prin Brasov.

Duminica: m-am trezit cu febra musculara si initial am zis ca nu mai fac sport, insa dupa 2 ore de curatenie intensa, fiindca deja aveam incalzirea facuta am mai facut si o ora Insanity Cardio Power& Resistance - tine cam 40 de minute.

Ma voi masura si eu azi si revin diseara cu raportul, dupa sport; e o conditie sa ne tinem neaparat dimensiunile la semnatura? Eu progresez cam lent de obicei , in luni, mai degraba decat saptamani si nu as vrea sa dau chiar zilnic ochii cu ele

Spor la sport!
__________________
"The six w's: working will win when wishing won't".
"I workout because I can. When I get tired, I remember those who can't and I am grateful".
"I'm a big believer in starting with high standards and raising them. We make progress only when we push ourselves to the highest level. If we don't progress, we backslide into bad habits, laziness and poor attitude."
Khali, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1984 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1467 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat