View Single Post
  #102 (permalink)  
Vechi 17 feb 2011, 08:46:50
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Citat:
Anterior postat de TinAlexa Vezi mesajul
Am ajuns acasa astazi, fetita este bine, eu nu sint bine, am facut prostia sa NU ma alimentez cum trebuie, acum sint foarte slabita, racita, o sa imi revin puiul meu este bine si asta conteaza cel mai mult.
V-am spus ca fetita mea avea o respirartie ciudata, toata partea din fata se misca incredibil de puternic urmata de un zgomot, aveam impresia ca nu reuseste sa aibe aer.
La spital au bagat-o pe oxigen de cum am ajus, am facut film la plamini, test la singe, urina.
Toate au iesit bine, dar ea nu era ok, concluzia medicilor a fost ca a avut o puternica criza de astm desi nu a avut niciodata asa ceva, erau foarte mirati ca au facut o criza asa de mare. Dupa ce a reusit sa ii calmeze respiratia au avut de furca cu oxigenul, cum o scotea de pe tuburi cum ii scadea, de asta m-au tin acolo.
Ne-au bagat la terapie intensiva(cred ca asa ii zice) au venit o gramada de medici, infirmiere, medici rezidenti. Pentru mine dar si pentru fetita spitalul a fost ceva deprimat.
In prima zi am mincat toata ziua paine Monti si mere, nu am plecat de linga copila nici un cm, sotul habar nu are sa gateasca, ce sa mai zic sa gateasca Monty.
A doua zi la fel pina seara cind nu am mai rezistat eram ametita, si am ciugulit din mincare pe care o primea fetita, sa te fereasca sfintul ce mincare, eu as introduce mincarea Monty in spitale pe cuvint ca este de o mie de ori mai buna.
Fetita a mincat numai cerealele de dimineata dar in rest nimic, a trebuit sa ii aduc de acasa.
Astazi am trecut printr-un moment tensionat, pe la 12 au venit sa ne spuna concluzia finala si ce trebuie sa fac, am adunat lucrurile apoi am plecat, cind am ajuns la la intrare m-am oprit sa il astept pe sotul cu masina, fetita era pe un scaun dupa citeva minute o vad cum isi da ochii peste cap, am luat-o repede in brate si am fugit cu ea, m-am speriat atit de tare ca nu mai sti-am cum ma cheama, au venit iarasi nu stiu cite persoane, iar povesteste totul si la fiecare pe rind. Din cauza ca am imbracat-o gros, ca ea nu a mai iesit afara, ca nu sa dat jos fiindca nu putea au dus la ce v-am spus.
In fine ajunsa acasa nu am mincat am fugit dupa medicament, cind am ajuns acasa tremuram de foame , direct in felia de tort m-am bagat, citeva cubulete mici de brinza un carnat.
Imi pare rau nu aveam nimic gatit Monty, chiar nimic. Mi-a fost frica sa nu imi scada glicemia de asta am mincat tort repede. Nu era o idee buna, maine voi continua cu ziua a 7-a.
Sint tare, trec eu de toate, fata mea sa fie bine si sa nu o vad cu pompa niciodata.
Fetelor va multumesc pentru urarile voastre.
Cris, citeam ce ai scirs si imi inchipuiam tot, ma inchipuiam pe mine cu fetita mea trecand prin ce ati trecut voi si iti spun sincer ca am simtit spaima si ingrijorarea pe care cu siguranta le-ai simtit si tu.
Ma bucur in schimb ca totul va fi bine, ma bucur ca stiti cu ce va confruntati si mai ales ca de acum incolo veti sti sa actionati imediat.
Tu nu iti fa griji in privinta mancarii, la cat de putin ai mancat si la ce stres ai fost supusa, cu siguranta nu se va depune nimic.
Te pup si ne mai auzim mai pe seara. Incearca sa te odihnesti un pic azi!
Citat:
Anterior postat de azra Vezi mesajul
multumesc de griji.sunt ceva mai bine cu stomacul.am luat ceva pastile zilele astea si sper sa nu mai am probleme.am fost la doctor si am un inceput de gastrita(mai mult aciditate in stomac) si tre sa am grija ce si cum mananc.nu e grav dar nu am voie sa mai mananc fructe pe stomacul gol si nici alte acrituri nu am voie sa mananc sau sa beau gen bors,morcov crud...adica astea ;le-am scos din meniu ca de mai multi ani mi-am dat seama ca imi fac rau dar singurul lucru la care nu pot renunta e marul de la md pe burta goala.mam obisnuit asa si imi e greu sa ma dezobisnuiesc.dar trec eu si de asta.
ps:imi pare rau ca am fost depunctata ca nu am avut un meniu trecut dar m-am simtit foarte rau si nu am putut manca nimic.
Gabi, ma bucur ca esti mai bine. Suna f. bine meniul tau. Pupici!
P.S. Mai stii ceva de Magda?
Citat:
Anterior postat de alice2you Vezi mesajul
Neata, fetelor!
Ma simt mult mai bine azi, mi-au mai trecut gandurile rele!
Diana esti superba cu machiajul de nunta!
TinAlexa imi pare sincer rau pentru ce ai patit cu fetita. Imi dau seama ce rau este sa-ti vezi puiul bolnav. Baiatul mi-a racit o data atat de rau incat abia dupa o luna de zile de injectii si tratament cu antibiotice (cred ca i-a schimbat doctorita vreo 5 tipuri de antibiotice pana si-au facut efectul) abia i-a trecut. Te simti neputiincioasa sa vezi ca sufera si tu nu poti face nimic sa-i alini durerea. Sper sa fie bine cu fetita!
Ame esti tare ca te tii de schema Man! Te felicit pentru ambitie si perseverenta!
Azra insanatosire grabnica!
Pupici tuturor!
Alice, mi-e usor sa ma tin de schema. Vroiam sa iti spun de ieri, eu la legumele permise sa stii ca le mai inlocuiesc si dupa cum am chef sa mananc., nu sunt 100% pe schema. Plus ca iaurturile la mine sunt integrale.
Dar vad ca merge treaba. Iar meniurile mele se invart pe la 1500 - 1700 in perioadele de slabire. In diversificare clar ajung la 2000.
Te pup!

Neata fetele!
Azi m-am trezit cu febra musculara la picioare, de la genunchi in jos. Se vede ca ieri am mers mult.
Mi-ar place sa merg asa zilnic, dara nu am cum sa ies asa decat o data pe saptamana.
Asta e. Azi sa vad ce fac prin casa. Sau poate fac pauza si mai fac sport de maine in colo. Voi vedea.
Nici nu vreau sa exagerez, mai ales ca eu nu sunt prea indragostita de asa ceva.
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]