View Single Post
  #107 (permalink)  
Vechi 08 ian 2011, 09:52:40
khattiy's Avatar
khattiy khattiy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 19 iul 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Orice este eficient
Date: 173cm, 68kg
Mesaje: 134
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Vreau sa-mi schimb modul de viata! Jurnal Vale

Citat:
Anterior postat de Vale Vezi mesajul
pai....dimineata un iaurt si ceva dulce din paine 4 chiftele toata ziua cu putina paine si jumatate de portocaladeocamdata nu am nimic sanatos in caasatrebuie sa ma duc sa cumpar
tu de cand esti pe forum?

Salut ! Deci a manca sanatos nu inseamna asta , in primul rand painea nu trebuie mancata in cantitati mari pentru ca are calori multe pe suta de grame (266 calori ) , de dimineata poti manca un iaurt ( depinde si cata grasime avea iaurtul ) cu niste fructe proaspete de exemplu niste feli de banana (o banana mai mica) , niste stafide (dar nu multe) si niste musli ar fi fost un mic de jun sanatos si delicios , iti mai dau un exemplu de mic de jun :
Mic de jun - 3/4 cana de branza de vaci slaba( scazut de grasimi se gaseste la magazinele mega , angst etc si nu sunt scumpe), 1 lingura germeni de grau ( la plafar cred ca gasesti sigur) , si cateva feli de banana sau 1 lingura de dulciata .
P.S. 3/4 cana inseamna trei sferturi din cana sau 3-4 linguri depinde.
Am terminat cu micul de jun , la pranz nu trebuia sa mananci atata paine , puteai sa mananci o supa , salata verde ( se gaseste inca) , cred ca stii si tu ce inseamna sanatos.
Si nu-i destul ce ai mancat prea putin ( vitamine si tot ce trebuia corpului pentru o ''functionare '' optima , adica sa nu ai ameteli , sa fi obosita, nervoasa) in rest sa fugi sa-ti cumperi mancare sau iti poti cumpara zilnic sa fie proaspata cum doresti.
Pai nu sunt de mult pe forum . :* Ce mananci azi ? Si ai grija de tine si corpul tau.
khattiy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2358 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1841 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]