View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 14 iun 2010, 10:37:22
UluceanuAnaMaria's Avatar
UluceanuAnaMaria UluceanuAnaMaria este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mar 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 30
Dieta: Personalizata
Date: 166cm, 62kg
Mesaje: 761
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Fructele care va ajuta in dieta

Citat:
Anterior postat de lavydor Vezi mesajul
Stii ca se spune cum orice in cantitati mari ingrasa! Citeam un articol in care o nutritionista bine cunoscuta de la noi sustinea : fructele ingrasa, painea nu ingrasa! Un fruct pe zi ar fi bun, mai multe deja nu fac bine, acum sunt de aceeasi parere cu tine, daca sunt mancare cu moderatie, ma indoiesc sa ingrase. Sunt unele cu cantitati ridicate de zahar, e partea a doua dar, moderatia e cuvantul de baza!
Lavy, eu consum atat de multe fructe pe zi pentru ca experimentez o dieta semi-vegetariana.. De obicei mananc carnita decat o data pe saptaman si aceea e de obicei carnita de pui de tara..
Ai dreptate, in cantitatii mari orice ingrasa! Ma uitam la un documentar despre oameni obezi care au reusit sa-si depaseasca conditia si un doctor care ii supraveghea povestea despre unul din pacientii sai care manca 30 de portocale pe zi si se plangea ca nu slabeste..
O nedumerire am.. esti de acord cu afirmatia aceea cum ca painea nu ar ingrasa iar fructele da? Mie mi se pare foarte suspicioasa.. Mai ales ca de cand a inceput sa ma intereseze ceea ce bag in gura am incercat sa ma informez din cat mai multe parti (documentare, articole, carti) si mai toate mi se pare propagandiste. Unul zice ceva, altul altceva.. toti au un lucru in comun: promoveaza ceva anume.. Sau arunca cu noroi in altii Nici nu stii ce sa mai crezi si pana la urma, e mai bine ca totul sa ramana la latitudinea ta. Iti plac fructele si iti priesc? Mananca fructe. Iti place carnea de peste? Mananca.. nu crede ce spune unul si altul, pentru ca toti vor sa vanda cate ceva
UluceanuAnaMaria, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
UluceanuAnaMaria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2090 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1573 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1832 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat