Citat:
Anterior postat de Adella
Depinde de ciuperci eu am avut ciupercute mai mici pe care le-am taiat in fasii mai groase am pus putin ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta ..am pus usturoi cu putin timp inainte sa adug ciupercile..sa se caleasca ,apoi am adugat ciupercile si am pus capacul ..ele isi lasa zeama si se patrund ..cam 10 min le-am lasat asa ..apoi am luat capacul si le-am lasat sa se rumeneasca ..am mai adaugat putin usturoi si patrunjel cu marar la sfarsit si gata ..delicioase ..le poti face si fara ulei daca nu lipeste tigaia aaa plus sare si piper dupa gust
Cele mari le fac deobicei la cuptor cu diverse umpluturi in principiu oua si branza ..la care se pot adauga legume,afumatura etc
|
aha ms de informatii
la cuptor am facut si eu,cu sunca si cascaval,si cu branza
super bune
dar eu vroiam la gratar,adica tigaie-gratar
),si nu stiu daca sa le oparesc inainte(mama zice ca nu pune gura pe ciuperci nefierte
),o sa vad,experimentez