View Single Post
  #1109 (permalink)  
Vechi 10 mar 2011, 07:57:18
allanah's Avatar
allanah allanah este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: L, Germania
Dieta: Montignac, faza 1
Date: 162cm, 52.3kg
Mesaje: 1.972
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Neața bună, fete frumoase!
Eu m-am trezit devreme cu soțul că m-a felicitat, pupat și nu mi-a mai fost somn, apoi m-a sunat mamă-mea să-mi ureze la mulți ani etc. și mi-am pregătit cafeluța, iar acum o să dau fuguța la bucătărie să pregătesc materialul de chifteluțe cu susan pentru după amiază, o să fac și o ruladă din piept de curcan cu ciupercuțe a la cream, batonașe din foietaj cu șuncă de curcan și cașcaval, biluțe de cașcaval etc. Mai văd eu.
Apoi azi o să am, până vine soțicul de la servici, a girly day, ceea ce înseamnă: eu cu mamă-mea- mâncat afară, cafeluțe în oraș și toaaaate magazinele de fete luate la rând. Am primit cardul cadoul de la soț. Ce-și poate dori o femeie mai mult de atât?
Dar lăsând una alta la o parte, sper să nu mai cheltuiesc mulți bani că luna asta parcă nu am fost normală, ieri iar am dat 50 e pe tot felul de chestii mai puțin necesare.
În fine...
Vă doresc o zi minunată și vă pup cu drag pe toate.

Ps:Floricica, să știi că eu am strâns din dinți și nu am reușit să citesc tot ceea ce ai scris. Doamne, urăsc dentistul, măselele, sângele, pârâitul acului în gingie, mirosul, tot. Mi s-a ridicat părul pe mine cu ceea ce ai descris. Oooo să treacă repede de tot!
__________________