View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 31 mai 2010, 16:43:35
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Jurnal Gea - o mamica in devenire

Citat:
Anterior postat de Gea Vezi mesajul
Cand ar fi ok sa incep sa ma dau inens cu creme? Si ce zone solicita mai multa hidratare? Adica burtica si sanii in primul rand. Dar Fundul, coapsele? ma dau cam o data, de doua ori pe saptamana, dar oare trebuie mai des de atat?

Si inca ceva. Eu inca port tocuri. Nu ma doare spatele, nu ma dor picioarele, dar cand ar trebui sa renunt la ele? Acum e ploios la noi si botinele mele sunt cu tocuri, la fel si pantofii. Iar la birou nu pot veni in tenisi Cand se va mai incalzi voi lua balerinii si fustite, dar pana atunci nu cred ca este vreo problema, nu?

Ma bucur ca imi dai sfarturi si ma sustii Chiar apreciez

P.S. De meniu ce parere ai? Au fost ultimele doua zile inregistrate saptamana trecuta, la alegere. Ce duc lipsa si ce mi-ar mai trebui? Am inceput de ieri sa iau acid folic la recomandarea medicului. Nu spun ca mama mi-a umplut camara de fructe si legume, asa ca nu am de ce sa ma plang si nici nu duc lipsa de ele

Multumesc pentru sustinere
eu m-am dat cu creme de cand am aflat ca sunt insarcinata... nu chiar zilnic dar destul de des...de vreo 4 ori pe sapt...spre sf sarcinii...ultimele luni...fiind si iarna mi-am permis sa ma dau zilnic.
Tine si de genetica familiei tale, dar eu am facut vergituri doar pe solduri...si nu multe...si alea le-am facut mai mult dupa nastere cand am inceput sa slabescdar eu am luat si imens de multe kg
Mersul pe tocuri nu-ti face bine nici tie la coloana... acum probabil nu simti, dar cand vei inainte in sarcina nu te vor mai tzine picioarele sa mergi pe tocuri...ai sa vezi.Poti sa-ti iei cu talpa calapodica...cred ca asa ii zice.


De meniu - seara papi mult prea light...dar e destul de bun si sanatos...doar la numar calorii nu ma multumeste...si primul meniu cam mut zahar, Serios...asa ca si concluzie din ce am vazut la mamicile de langa mine...ca eu la sarcina am fost varza la meniu...daca eviti grasimile si zaharul nu pui kg multe...sau mai bine zis...kg care sa nu le dai jos la alaptat sau doar avand grija de bebel
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat