View Single Post
  #127 (permalink)  
Vechi 17 feb 2011, 14:05:28
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Citat:
Anterior postat de Ioana Dobre Vezi mesajul
Ame, daca l-ai prins intr-un mooment de slabiciune, profita! Da-i acum cartea de care iti ziceam cu allan carr, metoda usoara.

E clar ca daca se gandeste la o alternativa, in sufletul lui ar vrea sa se lase. Abia acum imi dau seama cat de greu este pentru un nefumator sa poarte o discutie RATIONALA cu un fumator pe tema tigarilor...
Sa stii ca e foarte greu pt un nefumator sa il inteleaga pe celalalt, eu, inainte sa citesc cartea, aveam momente cand ii reprosam ca ma imbolnaveste cu fumul lui, ca miros urat hainele, si acum cand vreau sa ma razbun pe el sau sunt suparat ii spun ca "pute a tigara". Eu pot fi foarte rea din pacate, mai ales cand ma supara cu ceva fac si spun ce stiu ca il doare mai tare. Da, nu e corect, nici benefic nici in nici un fel, dar de cele mai multe ori nu ma pot abtine.
Cartea o are la capul patului, nu vrea sa o citeasca.
Eu am citit-o si am devenit mai intelegatoare, zic eu. Dar e greu sa stii. Si cred ca de ambele parti e greu. Dar de as fi asa lucida si in momentele mele de furie ar fi perfect.
Citat:
Anterior postat de VentoFreddo Vezi mesajul

Pai de unde sa-si ia vitaminele din astea..Poate reusesti sa-l dai pe brazda,sa inteleaga ca nicotina e aia periculoasa,sub orice forma si-o baga in corp..
Stiu, asta ii spun si eu, nu vrea si gata. Si i-am mai spus ca daca are de gand sa se omoare (tigari, mancare nesanatoasa, etc.), sa o faca cat mai sunt eu tanara, ca sa imi pot gasi pe altul. Nu pe la 50 de ani cand nu ma mai ia nimeni.
A hotarat oricum sa nu ma mai bat cu morile de vant. Sa faca ce-o vrea, treaba lui.
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]