View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 03 ian 2011, 22:11:44
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Bleax Dulciuri,Etapa I : 03.01-17.01

Citat:
Anterior postat de Cintya Vezi mesajul
Iti multzumesc ca m`ai acceptat in concurs Nu folosesc zaharina in cantitate mare, pun o pastilutza la o cafea...Am folosit si fructoza, dar imi e mai comod cu zaharina, probabil asa m`am invatat.Oricum faptul ca nu mananc dulciuri este foarte important pt mine, pt ca datorita lor m`am ingrasat. Sunt foarte pofticioasa, mi`e greu sa stau departe de ele, asa ca o sa ma gandesc la o rasplata motivanta Va urez tuturor sa aveti multa vointza !
Multumim ,Cintya
Pastiluta de zaharina e ok! Daca asa consideri tu ca e bine,e perfect. Fiecare tine cum doreste,important e ca fiecare dintre noi sa faca un pas inainte!
Si eu m-am ingrasat din cauza dulciurilor, erau cele mai bune "prietene" ale mele cand eram deprimata ...si ajunsesem sa le mananac in cantitati ..industriale! Serios ,acum cum sunt si la dieta,nu imi imaginez cum puteam manca atat de mult! Mii de calorii in cateva minute!
Dar..acum e important ca m-am trezit
La zahar ,am renuntat mai de mult ..dar am observat ca si cu dulciurile dietetice fac excese! Asa ca am decit sa renunt la tot!



Apropo ,Cintya, mi-ai dat o idee buna.Hai sa ne gandim toate cum ne recompensam Eu numai cand imi imaginez cate as putea sa-mi iau , imi creste ambitia cu 99%
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat