View Single Post
  #20291 (permalink)  
Vechi 20 ian 2015, 13:37:03
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de Prapadeala Vezi mesajul
Doruta, da, aud toata ziua astfel de sfaturi. Acum stiu ca s-ar lasa ca durere mare, cu plansete si eu nu sunt de acord cu asa ceva Continuam pana cand vom putea renunta fara ca el sa planga nu stiu cate zile. Cine ma cunoaste, tace deja si se uita la mine de parca sunt nebuna, dar nu imi pasa. Dar sunt si oameni care privesc cu ochi buni, chiar azi imi zicea bona ca se vede ce fericit e si nu intelege cum ar putea lua cineva fericirea asta.

Am o prietena care si-a intarcat fetita cand avea aceasta un an. Cica au plans amandoua 3 zile in continuu. Eu nu pot face asta. Deja consider ca alaptatul e o chestie in 2 si trebuie si el sa fie cat de cat pregatit sa renunte. Asta e parerea mea asa ca momentan inaintez cu alaptatul
da, asa gandesc si eu
eu nici macar n-am reusit sa-i dau altfel de lapte cu biberonul, n-as avea nici un succes..
evident ca lui razvi ii trebuie sa pape prin tot felul de locuri, si daca pana acum nu am avut nici o problema in a-i da, parca incep sa ma rusinez caci deja e mai marisor, sper doar sa nu se afle cineva sa comenteze
mama mea imi spune ca laptele praf e mai bun decat laptele meu oricum stiu ca imi vrea binele, ea ar vrea sa stea razvi mai mult la ei,sa fiu eu mai libera, dar la Razvi nu-i place la ei acasa, n-are nici o legatura cu lapticul, e prea stramt n-are loc sa faca nimic, la ei acasa doar maraie si ma cauta pe mine, in schimb la noi acasa se joaca foarte fain cu bunicii... si la ceilalti bunici ii place ca are spatiu mult..
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui dorutza:
Prapadeala (20 ian 2015)