View Single Post
  #208 (permalink)  
Vechi 10 mar 2012, 13:14:02
valeriaheres's Avatar
valeriaheres valeriaheres este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 18 iul 2010
Locaţie: Lupeni-Hunedoara, Romania
Vârsta: 62
Dieta: Operatie GS
Date: 170cm, 90kg
Mesaje: 1.160
Aprecieri acordate: 486
Am fost apreciat(a) de 488 ori in 288 mesaje
Smile Re: Jurnal Valeria Heres

Bun gasit!...dupa doua zile de frig, fulgi de nea si lapovita rece, soarele incepe sa zambeasca indemnandu-ma la plimbarica obisnuita...am gasit marea calma azurie si fantastic de frumoasa.
In toate aceste zile am fost cuminte, nu am mancat grasimi , dulciuri si alte lucruri interzise...nu mi-a fost nici pofta...un lucru bun care imi dovedeste ca pot sa fiu din nou pe pozitie.
In fiecare dimineata la 8,30 imi mananc linistita iaurtelul de 150g fara grasime + 2 linguri de tarate de ovaz, omleta fara de care nu as putea si vreo 50g branzica dulce.
la pranz in fiecare zi am mancat piept de pui fiert si bunanteles generoasa mea salata verde cu ardei rosu, ardei verde, castraveti, ceapa verde si ridichi si 1 rosie...imi faceam salata sa am si seara .
La cina am mancat restul de salata cu 50g branza dulce de vaci fara grasime.
Asadar in fiecare zi cam acesta imi este meniul, mai schimb carnea inlocuind-o cu peste...oua omleta...la doua zile mai mananc cate doua trei polonice de ciorba de pui sau de zarzavat, adevarul este ca nu prea ma impac cu ciorbele de cand ma stiu.
Am inceput sa ma pun la culcare cel tarziu la ora 23, sa ajung sa dorm macar 7 ore...stiu ca somnul are un rol foarte important si ajuta la slabit...dimineata sunt odihnita si am mai multa energie.
In timpul zilei beau 4 sticlute de apa...4x500ml si vreo doua cani de ceai din muguri de brad, salcam , sunatoare si coada soricelului.
Nu mananc absolut niciun fruct...am observat ca in timpul iernii am mancat grefe chiar doua pe zi si ma ingrasa.!!!!...poate mai incolo voi manca cate un mar verde.
Daca nu reusesc ce mi-am pus in plan inseamna ca nu mai sunt femeie...ci un maldar de carne si grasime fara ratiune
Am la dispozitie toata luna martie si aprilie sa slabesc 10 kg...oare sunt prea pretentioasa?...trebuie obligatoriu ca altfel nu voi putea sa fiu rapida la curatenie si imediat vin turistii peste noi
Voi incerca sa-mi scriu din nou meniurile intrucat asta ma ajuta foarte mult.
Ei dragele mele cam asta este ce am facut si am sa fac.
Activitate fizica: plimbarea zilnica,maturat , aspirat, spalat geamuri, adunat frunze cu grebla si altele...nu are rost sa le insir aici ca deduceti si voi.
Va las gandurile mele bune si va spun obisnuitul meu...pe curand!
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slabit-40-50-ani/jurnal-valeria-heres-5796.html
Un suflet ratacit la margine de apa...!
valeriaheres, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2580 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2063 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1289 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de valeriaheres; 10 mar 2012 at 13:16:48.
Răspuns cu citat