View Single Post
  #2123 (permalink)  
Vechi 11 mar 2012, 11:39:41
ancad26's Avatar
ancad26 ancad26 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2011
Locaţie: Londra, Anglia
Vârsta: 43
Dieta: -
Date: 167cm, 124.1kg
Mesaje: 2.350
Aprecieri acordate: 153
Am fost apreciat(a) de 129 ori in 58 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 100-110 kg

Citat:
Anterior postat de Narawen Vezi mesajul
Ieri a fost o zi minunata! Si am cam facut-o lata . Dar nu imi pare rau. Voi lucra mai mult zilele acestea pe bicicleta ca sa contrabalansez. Pe scurt, meniul de ieri a inclus un mic dejun si un pranz hipocaloric, iaurt dimineata si piept de pui cu soia si salata la pranz...Urmata de cina...la restaurantul japonez +inghetata+ ciocolata. Cam 1500 de calorii. Dar m-am simtit extraordinar, fara vina dupa ce facusem o ora de bicicleta.
Astazi se implineste un an de cand am intrat prima data intr-o sala de fitness. Si pot spune ca sunt foarte mandra de anul care a trecut. Probabil daca nu luam decizia asta acum aveam cu 10 kg mai mult...Acum intru lejer in hainele pe care le purtam in clasa a XII-a. Deci toate kilogramele pe care le-am pus in facultate le-am dat jos. Ieri am realizat si asta. Imi doresc atat de mult sa ma fi trezit mai devreme, sau sa nu fi intrat niciodata in cercul vicios al mancatului pe fond nervos si emotional. Dar cel putin, acum am scapat. Mai am mult de lucru dar si anul acesta care acum incepe e lung. Si intentionez sa fac sport toata viata. Pentru ca mi-e atat de bine dupa.. Lucrez o ora pe zi si imi pot manca si ciocolata fara sa ma simt vinovata.
Sigur, corpul meu e departe de a fi la o constitutie atletica. Dar chiar nu ma mai vad grasa. Plinuta, da, cu mult potential, picioare lungi care candva vor arata superb intr-o fusta sau intr-o rochie romantica... Pentru a scurta povestea, anul trecut nu stiam cat de departe voi ajunge, dar privind in retrospectiva, nu e atat de greu sa slabesti. Mai ales daca o iei incet si sigur. De fapt uitandu-ma inapoi la alte lucruri pe care le am de facut, responsabilitatile de la facultate, etc., mi se pare chiar un efort mic in comparatie cu bucuria pe care o simt azi, si am simtit-o in fiecare zi.
Merita, merita fetelor sa slabim nu pentru altii ci pentru noi. Merita tot efortul. Merita sa muncim sa incercam sa tragem ^_^
O primavara minunata tuturor femeilor!
Si scuzati peroratia. Am vrut doar sa impartasesc asta.
Noi te felicitam Narawen si mai ales faptul ca ne spui despre ce minunat este sa fii slabuta ne motiveaza si pe noi !

Felicitari pt ambitie pt lupta castigata de tine !
Te pup si sa ai grija de tine !
__________________
Jurnal Anculica http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...26-8248-2.html
ancad26, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2962 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2445 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1413 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat