View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 05 apr 2011, 15:21:03
Bianca2011's Avatar
Bianca2011 Bianca2011 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 24 ian 2011
Locaţie: Haifa, Israel
Vârsta: 50
Dieta: Rina 90 - adaptata alaptarii
Date: 160cm, 65.5kg
Mesaje: 85
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Nienna - alaptare si stil de viata sanatos

Draga Nienna,
Ai sa vezi ca dupa 6-7 luni ale bebeului e mai usor sa slabesti, te mai relaxezi, nu mai e frica aia permanenta ca nu ai lapte. Eu am inceput sa mananc mai sanatos si mai putin cand baietelul meu a facut 7 luni. Sport, gen aerobic, alergari nu am putut sa fac... sincer, sa topai ca elefantica cu sanii plini de lapte nu e foarte comfortabil... in schimb am mers mult pe jos in ritm alert, am urcat scari, am mers in panta.. la inceput 30 min apoi cate o ora... in acelasi timp impingand si la carut...pana eram toata transpirata... si conteaza si acest gen de activitate fizica.
In ceea ce priveste alimentatia, am adoptat unele principii ale alimentatiei raw, gen cockteiluri de frunze si fructe verzi in blender, lapte de migdale/susan facut tot in blender, salate, duciuri raw fara zahar, cereale numai fara zahar, gen fulgi de ovaz. Mie mi se pare foarte buna dieta Rina90, de care intentionez sa ma apuc serios cand voi termina cu alaptatul. Nu am mai pus gura pe snitele si cartofi prajiti... carne doar la gratar sau fiarta....daca mancam produse lactate bebe vomita, asa ca am renuntat definitiv la ele, in schimb lui ii dau branza fara sare si iaurt.
Ca sa ai lapte trebuie sa bei foarte multe lichide, nu neaparat sa mananci pentru 2 persoane...cum faceam eu la inceput....eu m-am ingrasat f mult in timpul alaptarii nu al sarcinii. Cand am fost la Zara si am vazut ca am sarit de la masura M la XL a fost crunt....si ma cam strangea XL in talie....
Succes! Sunt alaturi de tine!