View Single Post
  #222 (permalink)  
Vechi 10 ian 2012, 12:28:46
mutulica's Avatar
mutulica mutulica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: Ankara, Turcia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa+sport
Date: 170cm, 82.5kg
Mesaje: 13.059
Aprecieri acordate: 4.276
Am fost apreciat(a) de 3.645 ori in 2.761 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (IV)

Citat:
Anterior postat de nicoleta1983 Vezi mesajul
Va las,fetelor!Ma duc sa dau o tura prin cartier,dar ma intorc eu.Va multumesc pt sustinere.Sa va aduc ceva bun de la piata?Niste fructe ceva?(bomboane sport)
plimbare placuta, o sa ies si eu pina la magazin sa mai cumpar cite ceva....fruncte poti sa aduci, dar fara bombonele
Citat:
Anterior postat de roxyyc Vezi mesajul
suna bine... cu toate ca eu nu ma inteleg cu carnea de rata, gasca, etc. dar merge carnita de pasare cu salata de varza murata... yaaammmmyyyyyy.... eu am papat asa... dimineata un iaurt cu mar copt si scortisoara si 2 lingurite fulgi de ovaz, gustare a constat intr-un grapefruit roz, la pranz voi papa o salata verde cu castravete, ceapa, ridichi, rosii si ton, la a doua gustare voi papa o portocala, iar la cina, sufleu de dovlecei cu albusuri de ou, branza de vaci degresata si marar.... cam asta este meniul meu ptr azi...
foarte bravoooo esti tu, ai un meniu excelent, parca simt miros de mar copt cu scortisoara, trebuie sa fac si eu. Nu prea imi dau seama ce mincare e aia de la cina, ca nici nu am vazut niciodata, dar de gustat nici atit, dar suna bine.
Eu idee nu am ce sa maninc la cina.
Citat:
Anterior postat de brainiac Vezi mesajul
hey draguto! uite acum am reusit si eu sa fac putina zumba intre cursuri.. imediat trebuie sa merg inapoi la scoala. incearca sa te linistesti sau macar sa-ti dai seama ce te supara! nu are rost sa fii nelinistita cand viata e asa scurta
Daaaa ai dreptate, e scurta
Bravo pentru sport
mutulica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]