View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 01 iul 2011, 10:57:32
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Nasterea - Cum am nascut...

Salutare mamici si nu numai!
In urma cu o pagina am descris prima nastere a mea! A venit timpul sa va spun povestea nasterii celui de al doilea print al casei noastre!
Pe toata perioada sarcinii nu am avut probleme deosebite,doar ceva greturi ,nu foarte multe,ceva dureri de burtica ,datorate ,zic eu ,treburilor pe care trebuia sa le fac si a copilului cel mare ,pe care trebuia sa il mai ridic ,etc!!!
In ziua in care am nascut ,am plecat la spital in jurul orei19.00 doar pt o inregistrare(asa se numeste la noi vizita la moasa care te pune la un aparat ce masoara contractiile si se pot auzi si bataile inimii micutului).Surpiza a venit in momentul in care m-a pus pe masa!!! Eram dilatata 3 cm! Dar eu nu aveam nici o durere!!! Chiar a zis si moasa ca asa nastere nu a mai avut de mult!!!Mi-a zis ca in 3 ore nasc!!! Si asa a si fost!!!
Am iesit pe coridor si i-am zis sotului sa imi aduca bagajele (eu am venit la inregistrare deci fara bagaje dupa mine)ca in seara asta nasc!!! A ramas cu gura cascata!!!
In jurul orei 20.00 dilatatia ajunsese la 7 cm ,eu nici urma de durere !!! Asa ceva nici macar eu nu am auzit !!!!Mi-i s-a dat o perfuzie cu ceva ,nu mai stu exact cu ce ,cica sa ma ajute sa am dureri ,sa pot naste!!!Durerile au venit incet ,incet ,nu foarte mari ,chiar suportabile!!!Am avut noroc ca nu mai era alta nastere in acel moment si toata atentia le-a fost indreptata asupra mea!!! Si mai cunosteam si infirmiera ,care ma facea sa rad !!! Zici ca mersesem la cinema ,nu la nastere!!! A fost super!!!
Cand dilatatia a ajuns la maxim ,in urma a cateva ''impingeri '' lungi si puternice s-a nascut Radu-Razvan ,un bebe de nota 9 (a primit aceasta nota deoarece a avut cordonul in jurul gatului),4250 g si 54 cm!!!!!
Doresc tuturor mamelor o nastere la fel de usoara cum a fost a mea!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui nicoleta100:
LOREDANA99 (04 nov 2012), pamy (11 ian 2013)