View Single Post
  #24 (permalink)  
Vechi 08 ian 2013, 21:06:08
Youlightupmyworld's Avatar
Youlightupmyworld Youlightupmyworld este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2012
Locaţie: Craiova, Romania
Dieta: Orice se potriveste :))
Date: 165cm, 85.7kg
Mesaje: 158
Aprecieri acordate: 28
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 30 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit "Un nou inceput" - Youlightupmyworld

Citat:
Anterior postat de Griga Vezi mesajul
Cioc! Cioc! Ma primesti si pe mine la tine in casuta?

Si eu sunt noua pe aici si ma bucur s avad pe cineva care se orienteaza tot catre principiile WW, ca am vazut ca subiectele despre aceasta dieta au cam fost abandonate.

Eu am inceput WW duminica. Nu cred ca are efect puternic yoyo dupa, deoarece poti manca ceea ce mananci in fiecare zi, insa cu mare atentie la puncte. Desigur, excludem dulciurile si rontaielile, ca altfel nu s-ar mai numi dieta

La mine in Jurnal - Anul acesta POT!!! am si scris meniurile din fiecare zi. Doar azi am depasit 13oo cal, din cauza unui covrig mancat la pranz (nu prea aveam alte variante si imi era f foame) insa m-am inscris in numarul de puncte.

Mult succes si sunt alaturi de tine!
Hei pai cum sa nu te primesc. Ma bucur sa mai am pe cineva alaturi. Eu mi-am trecut meniurile direct in "Meniuri" si pe WW + maxim 1300 cal pe zi ma bazez si eu. Mi-a fost destul de usor zilele astea, pentru ca am reusit sa mananc aproape tot ce mi-am dorit, in cantitati mici si fara sa depasesc caloriile. Am slabit 6 grame de miercuri (pentru mine sunt dovata ca functioneaza, incet, dar macar merge) si nu pot sa zic ca m-am privat de la multe lucruri. Am taiat din portii, nu am mai mancat dupa 7 jumate si am redus considerabil portia mea zilnica de cola + ceva sport .
Oricum iti urez succes si sunt si eu alaturi de tine. :*
__________________
Jurnalul meu
Youlightupmyworld, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1889 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1372 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1115 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]