Subiect: ChaLean Extreme
View Single Post
  #243 (permalink)  
Vechi 28 mar 2013, 15:08:12
Khali's Avatar
Khali Khali este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 165cm, 61.7kg
Mesaje: 1.580
Aprecieri acordate: 364
Am fost apreciat(a) de 1.276 ori in 671 mesaje
Implicit Re: ChaLean Extreme

Citat:
Anterior postat de Kclaudyia Vezi mesajul

Aha adica ptr grupele mai mari de la maini fol 6 kg si ptr picioare 8.. La maini si eu tot 6 folosesc..

Sa stii ca in faza a3a nu ai nevoie de greutati mai mari, trust me.. Ptr ca face repetari mai multe si lucreaza grupe de muschi combinate si e mai greu decat atunci cand lucrezi doar o grupa de muschi.. Eu folosesc aceleasi greutati ca la Push Phase, si cam atat foloseste si Chalean, ma rog un pic mai mult
Dar daca te tin balamalele si o sa ti se para putin, poti sa maresti, desi eu sunt 90% sigura ca nu va fi nevoie..

Klau, cred ca e relativa asta cu de cat ai nevoie la greutati, tine de fiecare, ca nu aveam aceeasi putere in aceleasi grupe de muschi. Nici macar nu se poate prevedea cu cat va schimba fiecare greutatea, tot pentru ca evoluam diferit ca putere.

De-aia nici nu exista instructiuni legate de greutatile folosite- utilizati x kg la antrenamentul y, ci numai regula de baza de care zice Chalene, daca faci nr indicat de repetari si devine usor, trebuie sa schimbi. Corpul se adapteaza repede si daca muschiul nu se contracta, nu mai simte rezistenta, atunci nu se mai schimba, doar executa miscarea.
Esential este sa fie totul facut foarte lent si cu contractie, eu faceam aceleasi exercitii, dar cu miscare rapida, exploziva si nr mai mare de repetari si nu am simtit ca lucreaza asa de bine cum simt acum dupa doar cateva sedinte, cu miscari lente si controlate.

Spune niste chestii foarte tari ea, sintetizeaza rapid ideile de baza, dar pe intelesul tuturor...nu degeaba e cine e, are si un fel aparte de a transmite ce stie si de a implica si executantul in proces.

Oricum, chiar sunt curioasa ce si cum vom schimba fiecare, cred ca ar trebui sa-mi notez pe hartie, ca altfel n-o sa tin minte.
__________________
"The six w's: working will win when wishing won't".
"I workout because I can. When I get tired, I remember those who can't and I am grateful".
"I'm a big believer in starting with high standards and raising them. We make progress only when we push ourselves to the highest level. If we don't progress, we backslide into bad habits, laziness and poor attitude."
Khali, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1984 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1467 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Khali:
danyella2008 (28 mar 2013), Kclaudyia (28 mar 2013)