View Single Post
  #254 (permalink)  
Vechi 06 mar 2011, 21:26:51
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnal princess95

E important sa-ti dai seama ca desi parintii trebuie respectati si desi ii iubim atat de mult, ei se pot insela din cand in cand. Nimeni nu e perfect! Parintii isi dau toata straduinta sa ne faca viata cat mai frumoasa si mai usoara si niciodata nu se opresc din a incerca sa ne ajute. Din cauza asta cateodata ni se pare ca se baga prea tare in sufletul nostru.

Uite ce iti propun eu: de ce nu ne spui si noua ce mananci, macar o data la cateva zile, cand esti mandra de meniul tau? E important sa nu mananci prea putin, ok? Dar nici prea mult. Asa, sa fie moderat, si sa mananci cand ti-e foame, nu numai cand ti-e pofta. Nu trebuie sa-ti faci o regula din asta, ne pui meniurile cand si cum poti.

Scrie-ne de cate ori ai un triumf, dar si cand esti trista si dezamagita. In felul asta vei recastiga incetul cu incetul incredere in tine si sunt sigura ca vei reusi! Esti fata mare si ai destula intelepciune incat sa alegi ce iti convine tie, si ce e mai bine pentru tine.

Fii mandra de tine, si ai grija de sanatatea ta, si sa vezi ca asa o multumesti -- dupa ceva timp -- si pe mama ta. Te pup dulce,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat