View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 05 iul 2012, 16:15:44
Khali's Avatar
Khali Khali este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 165cm, 61.7kg
Mesaje: 1.580
Aprecieri acordate: 364
Am fost apreciat(a) de 1.276 ori in 671 mesaje
Implicit Re: Ce mananc eu intr-o zi. Este bine?!

Citat:
Anterior postat de eloisa Vezi mesajul
am incercat sa calculez..oricum sunt sub 1000 calorii, insa ma gandesc ca ma mai trezesc noaptea si mananc un mar sau o bucatica de branza si incerc sa fac cumva un echilibru...

Mananci foarte putin, Eloisa, mananci asa fiindca vrei sa slabesti mai repede?daca kg tale sunt corect mentionate, nu e bine deloc. Corpul tau va incerca sa faca rezerve din tot ce mananci ca sa-si conserve energia si sa te mentina in stare de supravietuire - in "acceptia lui", crede ca esti in stare de infometare, in pericol.si vrea sa te salveze. Exista oameni cu un nr de kg mare care mananca foarte putin si totusi nu slabesc deloc, aceasta e explicatia, si-au distrus metabolismul si nu mai ard calorii.

Daca vei avea carente de vitamine, minerale, in timp iti va cadea parul, vei avea probleme de sanatate.

Mai exista si varianta prin care peste ceva timp nu ve mai rezista si vei devora tot ce-ti iese in cale -de aceea si mananci noaptea, noaptea organismul trebuie sa fie in repaos, nu sa digere mancare.

Mananca mai multe legume, sunt slab calorice, dar macar iti asigura nutrienti de calitate -ai grija de sanatatea ta, pentru ca daca ea iti e in pericol, orice alta preocupare va cadea pe planul doi.
__________________
"The six w's: working will win when wishing won't".
"I workout because I can. When I get tired, I remember those who can't and I am grateful".
"I'm a big believer in starting with high standards and raising them. We make progress only when we push ourselves to the highest level. If we don't progress, we backslide into bad habits, laziness and poor attitude."
Khali, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1984 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1467 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat