View Single Post
  #31 (permalink)  
Vechi 27 apr 2010, 13:24:29
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Jurnal Andreiutza

Citat:
Anterior postat de andreiutzaca Vezi mesajul
Buna fetelor,
In primul rand imi cer scuze pentru absenta!
In al 2-lea rand incerc sa motivez absenta mea..am lipsit pt ca..sunt o lasa...dupa a 10 zi de regim am renuntat..pur si simplu...atunci ma durea rau stomacul,si am gasit motivul ideal pt a renunta..Acum regret..regret pt ca am fost "slaba",pt ca m-am lasat invinsa a nu stiu cata oara..
Nu am mai dat nici un semn pe aici de rusine,de rusine fata de mine si de rusine fata de voi..
Momentan nu am mai inceput nici o dieta,incerc sa mananc echilibrat,fara abuzuri..incerc sa lupt cu poftele,incerc sa lupt cu mine..Sunt derutata,nu stiu pe ce drum sa apuc,imi doresc sa slabesc..pt mine,pt sanatatea mea,pt ca nu ma simt bine eu cu mine..in acelasi timp la inceputul unei diete sunt foarte convinsa,apoi..incet incet renunt...de ce?tot timpul imi pun intrebarea asta?de ce?de ce nu sunt in stare,de ce nu am ambitie ca si voi?Dorinta este,motivatie am,dar ambitie..?unde e?
Am vrut bicicleta,am primit bicicleta..acum e pe post de cuier..Mi-am acuzat iubitul si mama ca nu ma incurajeaza...acum m-au incurajat,au fost alaturi de mine,alaturi de dorinta mea..insa eu..eu nu sunt capabila...nu stiu ce sa mai fac..
Sunt foarte dezamagita de mine...

Probabil nu esti destul de motivata... "pentru sanatatea mea" este ceva general...daca nu suferi de ceva anume... motivu e fix pix.... trebuie sa iti doresti din tot sufletu sa slabesti...sa fi pus ochii pe niste pantaloni wow...sau sa vrei neaparat sa arati bine pe plaja...sau nu stiu... tu tre sa gasesti motivele puternice inauntru tau....Nici macar nu mai ai mult de slabit...poate te-ar ajuta daca ai mari nr de kilo pe care tre sa le slabesti? Te-ar motiva mai mult?...poate ideea ca esti pe ultima suta de metrii te face mai "delasatoare".

Imi pare rau sa aud de bicicleta...sincer e pacat... si bicla nu e buna doar ptr slabit ci si ptr modelare si sanatate !Pacat...

Ar fi cazul sa te mobilizezi un pic...sa-ti aduni gandurile si sa te gandesti clar ce vrei !

Incepe cu dieta hipocalorica ...nu este foarte restrictiva... si daca reusesti sa devina un obicei nr caloriilor... nici nu mai "renunti" la dieta asa usor
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]