View Single Post
  #310 (permalink)  
Vechi 23 aug 2011, 13:10:10
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Cristinei (CrisetenO)

Salut fetelor,

Azi ma simt bine. A inceput sa vina caldura si soarele si in Darmstadt si in sfarsit nu mai circula EHEC prin Germania! Deci salata, here I come!

In ultimele zile m-am simtit mai bine, din cauza ca am adaugat nitel gust in dieta si mai mult sport dimineata si seara. De la stepper in fiecare zi facusem o durere de spate de ziceam ca nu ma pot intoarce sau apleca pentru cateva luni... din fericire a trecut intre timp, asa ca am inceput sa alternez stepper-ul.

Sambata am fost la o nunta. De dimineata a trebuit sa fac paine, asa ca nu am apucat sa beau decat o cafea cu lapte si apoi, la invartit paine, surata! Cat a crescut aluatul am framantat al doilea rand de paine si am aranjat putin in casa. Dupa care a trebuit sa ma duc dupa cadou, si cand m-am intors n-am avut decat timp sa pun pe mine rochia, pantofii, si sa scot painea din cuptor. Painea, by the way, a iesit foarte, foarte buna! Am facut-o tot cu spelta si tarate, ca de obicei.

La nunta am reusit sa nu cad in binge eating. A fost o nunta protestanta a unui coleg si amic olandez cu o nemtoaica. El are 2 m 16 cm, ea e cam de inaltimea mea, poate 1m 65. Dar le urez numai fericire si noroc in viata! Eu m-am bucurat de o gustare cu salata de icre si doua felii de prajitura, una cu mere, alta in gen Brownie, dar mai pufoasa si mai usoara.

Seara am fost la un restaurant turcesc. Am mancat poate mai multa paine decat trebuia, pentru ca fac turcii astia niste paine extraordinara in vatra (e ceva specific acestui restaurant, nu e asa peste tot) si nu ma pot abtine. Ca fel principal am mancat salata cu piept de pui si putin tzatziki, si am gustat si din farfuria logodnicului, care avea frigarui de pui, frigarui din carne tocata de miel, medalioane de miel si kebab subtire... asa de subtire ca parea o foaie de placinta din acelea subtiri...

Am inceput sa ma bucur de mancare, dar sa nu fac excese. De exemplu azi vreau sa ma duc la o cafea cu logodnicul, si am sa iau un cappuccino adevarat, cu lapte adevarat. Diseara fac prajituri pentru mama, ca e ziua ei duminica. Trebuie sa le trimit maine, si pentru asta trebuie sa fac rost de o cutie.

Intre timp, sport dimineata si seara, cina usoara, dar gustoasa. La micul dejun am inceput sa mananc mai mult si merge bine. Am gasit un echilibru exceptional in rugaciune si in scrierea unui articol despre lacomia pantecelui, si ma simt mult mai fericita.

Cred ca in sfarsit am atins macar pentru o scurta perioada telul inscrierii mele pe Slabute. Ma simt oarecum ciudat, impacata cu lumea, plina de lumina. Sa dea Dumnezeu sa tina echilibrul acesta sufletesc, pentru ca de la El vine.

Va imbratisez pe toata cu mult drag. Curaj!

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat