View Single Post
  #33 (permalink)  
Vechi 07 aug 2009, 21:23:23
Adella's Avatar
Adella Adella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 37
Dieta: Dieta personalizata
Date: 157cm, 57kg
Mesaje: 12.038
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 9 mesaje
Smile Re: Ajutati-ma sa fiu slabuta :) Jurnal "dienusha"

Citat:
Anterior postat de dienusha Vezi mesajul
pfff...bine ca ati venit mai aveam putin si imi faceam probleme ca vorbesc singura

Adella buna idee asta cu dansul`...chiar foarte buna. De ce nu m-oi fi gandit si eu la asta...ce blonda`s cateodata (nu am nimic cu blondele, sunt una dintre ele ). la mine hipocalorica a functionat intotdeauna cel mai bine doar ca din cand in cand o mai duceam la extreme si puneam repejor tot la loc. Acum ma straduiesc sa depasesc mia de calorii...spre deosebire de "altii" (stii la cine ma refer nu? sper ca te simti ). marea mea problema? Nu reusesc nici cum sa ma tin de facut exercitii in casa....oricat de interesante ar fi ele...nu pot nicicum. Si ma scoate din sarite chestia asta. Un abonament la sala e cam "expensive" pt posibilitatile mele financiare de moment. Deocamdata vreo saptamana -2 ma rezum la mers pe jos, cat mai mult, ca sa imi intru in forma, apoi om mai vedea.
.
Ma bucur ca am putut fi de folosstiu mai stiu ca pap cam putin ,dar ideea e ca nu ma simt rau ,e adevarat ca uneori ma dau cu ,capul de pereti de foamemereu zic ca nu mai dureaza mult si ma bagla mentinere ,sa scap odata de astea 2 kg si ma bag la 1000 kcal / zi si apoi usor usor mai ridic ca sa nu fie efect yo yo ..eu cu sala m-am convins ,e departe de mine , e o zona cam dubioasa si e plina de fitzesi asa am dat o gramada de bani pe bicicleta macar sa o folosesc cand nu ies din casa
Adella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1661 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1144 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 370 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]