View Single Post
  #3666 (permalink)  
Vechi 13 ian 2011, 10:08:58
Ioana Dobre's Avatar
Ioana Dobre Ioana Dobre este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 04 ian 2011
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Montigniac
Date: 170cm, 56kg
Mesaje: 413
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg

Maneki,

Ce mi-ai spus ca mananci la gustari e foarte bine!
Daca nu iti prieste iaurtul, poti sa papi si oua fierte dimineata, sau omblta cu ciuperci si ceapa, legume etc. Ai grija la mezeluri, multe contin amidon sau zahar. Verifica-le eticheta cand le cumperi.

Daca papi paine integrala sa nu mananci cu grasimi (oua, iaurt care sa nu fie degresat, carne etc). Exista in comert paine slabesti mancand care o poti manca cu orice.

E ok sa mananci seara paine integrala, dar nu face din asta o regula. Maxim o data, de doua ori pe saptamana daca iti este pofta.

Ai grija la salata beof si la cartoful fiert!!! Fara cartofi (nici macar fierti), fara orez (doar basmati sau salbatic si sa nu fie insotit la aceasi masa de grasimi) si fara porumb/faina si orice contine faina alba!!

Exista inlocuitor pentru toate. In loc de cartof fiert care trebuia sa compenseze carnea fiarta mai bine faci un pui la cuptor, are e crocant si gustos si poti sa pui orice fel de condimente (ai grija ca unele din comert au zahar!! ) si insotesti carnea de mancare de legume sau salata etc.

Poti sa mananci normal, nu trebuie sa iti reduci portiile, dar e important sa nu ai scapari la cei 4 magnifici: zahar, cartof, porumb si orez si orice derivat al acestora (amidon, faina etc).

Exista retete pe site puse de fete cu niste mancaruri absolut delicioase
Dieta Michel Montignac - Retete si Meniuri
Asta este si pentru NOVATYNY care intreba de idei de mancaruri dietetice.

Ce este la faza 1 este de slabit, ce este la faza 2 este de mentinere.

Daca va hotarati sa tineti dieta Montigniac sa stiti ca exista si gasca noastra unde sunt mai multe fete puse in tema cu aceasta dieta si acolo ne postam meniul zilnic si ne atentionam cand facem abateri sau nu.
http://forum.slabute.ro/dieta-michel...tml#post472282

Multa bafta Andreea!!! Iti tin pumnii sa muti tickerul mai jos!