View Single Post
  #373 (permalink)  
Vechi 16 iun 2020, 08:42:02
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Căsuta slăbuțelor active

Va pup si va multumesc mult pentru sustinere si vorbele de incurajare! Va dau dreptate intru totul, fiecareia in parte. Toti trecem prin stari si stari si, se pare, ca trece totul cu rabdare si perseverenta. Si optimism. Am fost dezamagita de mine insami, dar nici mare lucru nu pot sa fac pentru saptamana aceea. Ideea e ca incepusem sa topesc binisor kilele, imi placea ritmul in care intrasem si chiar capatasem incredere ca pot si incepusem sa ma grabesc, cumva, sa trag de mine si sa imi fac mea culpa pentru fiecare greseala. Apoi saptamana petrecuta la parinti mi-a pus capac. Asta e, e drept ca m-am invartit in loc pentru o buna bucata de vreme si ca, probabil, eram undeva la 80 acum, fara toate poticnelile astea, dar mi-am amintit ca, totusi, nu ma grabesc niciunde. Asa ca, iata, continui drumul.
Saptamana trecuta am avut 3 zile cu sport si 5 conforme, nu e chiar rau, as zice, dar se poate si mai bine. Aduc tickerul inapoi, unde era inainte de a merge la parinti, 84,4 kg azi.
Weekendul trecut am fost la parintii sotului, a continuat munca acolo, ieri am dat o tura la bunicii mei si am tuns gazonul, am mai facut una, alta prin curte. Acum ca parintii au plecat, voi merge si mai des acolo sa mai fac cate ceva.

Mic dejun ieri - o felie placinta cu branza
Gustare - un pumn seminte de floarea soarelui
Pranz - ciorba de varza, salata rosii si castraveti
Gustare - 6 capsune
Cina - iahnie de fasole, salata rosii si castraveti.
Sport - 30 min TJ Fat blaster si 12 min ex pentru brate cu Fitness Blender.

Azi inca nu am luat micul dejun, pranzul va fi cu ciorba de pui cu fidea, iar la cina nu stiu inca.
Caloriile le voi nota doar in yazio de azi. Pana acum le-am notat si acolo si aici, dar, cum pe forum intru de pe telefon, mi-e un pic mai greu sa folosesc calculatorul de calorii de aici. E mai simplu sa tin evidenta in yazio.
Sa avem o zi buna si usoara!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui happygirldiana:
adinico (18 iun 2020), lidiuta (16 iun 2020), nikytour (16 iun 2020), Zoe (17 iun 2020)