View Single Post
  #381 (permalink)  
Vechi 06 mai 2011, 14:53:07
pamy's Avatar
pamy pamy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 41
Date: 173cm, 92.8kg
Mesaje: 3.741
Aprecieri acordate: 47
Am fost apreciat(a) de 98 ori in 74 mesaje
Implicit Re: Concurs online II (9 mai - 4 iulie 2011) - "Slabute la vara"

Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
hmm eu am invitat-o pe Pamy desi nu ne strim..sa vedem d accepta.. am mrs tocmai pe ideea c anu ne cunoastem..si ca putem creea noi prietenii ca ne sustime si ne ajutam..asa fara sa stim despre noi mare lucru...doar ca toate, toate avem nevoie sa slabim un 13-15 kile.. asta e..asa am ales eu..uitandu-ma la raportul greutate/inaltime.

astept sa vad ce spun fetele...

eu nu sunt acasa si nu prea am timp sa fac mare lucru la computer..de luni insa am sa fiu cel mai bun leader posibil..

pup la fete..
Aussi multumesc frumos de invitatie. Imediat o voi accepta. Ai mare dreptate, vom reusi mai bine daca avem de slabit cam acelasi nr de kg si chiar daca una va pierde mai repede o va trage si pe urmatoarea. Avand in vedere ca amandoua suntem membre din 2009 eu am mai citit pe la tine prin jurnal si am mai vazut si poze. Acum avem 2 luni sa ne cunoastem mai bine. La treaba cu noi! we can do it!

Citat:
Anterior postat de marinuta Vezi mesajul
Mai Pamy tu crei sa formezi o gasca cu fetele pe care le stii, nu vad vre-o problema daca ai invita 6 fete necunoscute si pe parcurs va veti imprieteni care e problema? Si prietenele mele fac deja parte din alte grupe ca si eu ca tine tirziu mam trezit, dar pentru a face fericite 6 persoane am creat un grup si ne-am imprietenit destul de repede, si chiar nu vad nici o problema. Gindetete si la altii la acei care sunt pe lista de asteptare daca ai posibilitatea sa fii lider de ce nu faci acest lucru? Nu te judec dar gindestete ca sunt multi ca tine care vor sa slabeasca si sunt pe lista de asteptare saracele, daca ai posibilitatea de a fi lider, de ce nu faci acest lucru?
Problema rezolvata!
Poate m-ai inteles gresit, am zis ca astept un raspuns si apoi voi vedea ce fac. Nu e nici o problema sa cunosc slabute noi dar am acelasi principiu cu aussi, trebuie sa avem un numitor comun sa putem porni la lupta. Bafta la concurs!
Răspuns cu citat