View Single Post
  #450 (permalink)  
Vechi 29 oct 2010, 09:31:33
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Pana de Craciun sa ne "transformam" in slabute!

Citat:
Anterior postat de tamisa29 Vezi mesajul
Eu nu stiu ce fel de metabolism aveti voi, persoanele cu 1000 de calorii pe zi... de cat timp mananci asa? Nu o lua personal, doar ca mie asta mi se pare regim de puscarias...

Doamne ajuta!
Nici eu nu sunt pt regimurile hipocalorice. Nu fac decat sa incetineasca metabolismul in timp, plus ca aduc carente de tot felul in organism. Chiar daca tu, ca persoana, te simti plina, un regim hipo trebuie mereu suplimentat cu vitaminele si mineralele pe care nu si le poate lua din alimentatie (pt ca e prea putina). O ratie normala pt o femeie e de aprox 2000 de cal, daca mai face si sport, sau e f. activa, atunci poate ajunge si la mai mult. Toti medicii spun treaba asta. Cu 1200 nici metabolismul bazal nu este acoperit, nu mai spun de restul activitatilor pe care zilnic le face fiecare dintre noi.
Iar faza cu: nu pot sa mananc mai mult - e normal, asa ti-ai obisnuit stomacul, care in timp se micsoreaza. De fapt toate organele isi reduc din dimensiuni pt a face economie. Corpul incearca acum sa faca economie. Si anorexicii de la 2 mere si un morcov spun ca s-au saturat. E dupa cum te obisnuiesti. Dar asta nu inseamna neaparat ca daca mananci mai putin, sau f. putin, faci si bine. Efectele se vad mult mai tarziu.
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat